Els Veterans van golejar al Bellavista

Bon partit dels Veterans que es van endur la victòria per 7-2 contra Bellavista Milà.

L’equip aquesta vegada si va començar el partit amb intensitat i bon joc que va haver premi ja que als deu minuts ja guanyaven 3-0 amb gols de Gica, Ginés i David Herraiz. El primer temps va continuar amb domini i bon joc de l’equip, que no passava dificultats enrere, arribant al descans amb 4-0 gràcies a un altre gol de Gica.

El segon temps va continuar amb la mateixa tònica tot i que amb menys intensitat per part de la Grama, així i David Herraiz va fer el cinquè. Després de rebre un gol en contra a pilota aturada Salguero i Jordi amb un gol des de gairebé el centre del camp que va recordar al de Nayim van posar el 7-1 al marcador.

Poc abans del final el rival en una altra jugada a pilota parada va deixar el resultat en el 7-2 final.

vet17

Buen partido de los Veteranos que se llevaron la victoria por 7-2 contra Bellavista Milán.

El equipo esta vez si empezó el partido con intensidad y buen juego lo que tuvo premio ya que a los diez minutos ya ganaban 3-0 con goles de Gica, Ginés y David Herraiz. El primer tiempo continuó con dominio y buen juego del equipo, que no pasaba apuros atrás, llegando al descanso con 4-0 gracias a otro gol de Gica.

El segundo tiempo continuó con la misma tónica aunque con menor intensidad por parte de la Grama, aun así David Herraiz hizo el quinto. Después de recibir un gol en contra a balón parado Salguero y Jordi con un gol desde casi el centro del campo que recordó al de Nayim pusieron el 7-1 en el marcador.

Poco antes del final el rival en otra jugada a balón parado dejó el resultado en el 7-2 final.