ELS VETERANS SUMEN 3 PUNTS EN UN PARTIT MOLT DUR!

Veterans 2 – C.D Cervelló 1

Partit dels Veterans de la F.E.Grama contra el C.D.Cervelló on es jugaven 3 punts molt tibants.
Els jugadors de la Grama posaven el futbol; el Cervelló la pressió i la lluita.

A mesura que el temps passava, el rival, pel desgast físic baixava la pressió i els jugadors de la Fundació cada vegada creaven més ocasions, però no aconseguien avançar-se en el marcador. D’aquesta manera s’arribava al descans amb empat a zero en el marcador.

En la segona part els jugadors de la Fundació van augmentar el ritme i els rivals el joc dur amb la permissibilitat arbitral, però els jugadors de la Grama no es van descentrar i gràcies a una jugada per banda amb centre al segon pal que el davanter de la Grama: Alex, va empènyer a la xarxa posant per davant a la F.E.Grama.

El C.D.Cervelló havia d’obrir-se per a buscar l’empat, i gràcies a això, la Grama tenia més facilitat per a crear ocasions de gol però no encertava. D’altra banda, el Cervelló en la primera ocasió que tenia, posava l’empat en el marcador en posició de fora de joc que l’àrbitre concedia.
Tocava tornar a remar per a tornar a posar-se per davant en el marcador davant un rival que contínuament parava el joc amb faltes i entrades dures davant un arbitratge que no posava fre a aquest joc dur.
Per sort els jugadors de la Fundació no van trigar a tornar a marcar gràcies a una altra bona combinació que finalitzava el davanter de la Grama: Salguero.
A partir d’aquí els jugadors de la Grama es van fer amos del joc, però l’equip rival a base de joc dur que va propiciar lesions (i per tant obligant a realitzar substitucions), va fer que l’equip de la F.E.Grama tingués dubtes en la zona defensiva, la qual va permetre que el C.D.Cervelló creés alguna que una altra ocasió però que els jugadors de la F.E.Grama van aconseguir contenir i aguantar el resultat positiu aconseguint 3 valuosos punts.