Els Veterans guanyen i retallen distància amb el líder

Partit passat per aigua al Municipal de la Grama on els Veterans van guanyar 3-2 a la UD Lourdes.

Malgrat avançar-se la Fundació a la primera part, en la segona el Lourdes va reaccionar primer empatant i posteriorment avançant-se al marcador a falta de deu minuts per al final. La Grama en aquest moment va canviar el dibuix de l’equip passant a jugar amb defensa de tres.

Aquesta variació tàctica més l’empenta de l’equip en aquests últims minuts va permetre la remuntada dels locals que amb dos gols en aquesta fase final del partit es va portar una altra victòria. L’empat del primer classificat fa que retallin la distància entre ells a 5 punts.

Partido pasado por agua en el Municipal de la Grama donde los Veteranos ganaron 3-2 a la UD Lourdes.

Pese a adelantarse la Fundació en la primera parte, en la segunda el Lourdes reaccionó primero empatando y posteriormente adelantándose en el marcador a falta de diez minutos para el final. La Grama en ese momento cambió el dibujo del equipo pasando a jugar con defensa de tres.

Esta variación táctica más el empuje del equipo en esos últimos minutos permitió la remontada de los locales que con dos goles en esta fase final del partido se llevó otra victoria. El empate del primer clasificado hace que recorten la distancia entre ellos a 5 puntos.