Els Veterans aconsegueixen un nou campionat de lliga

Els Veterans van tancar una altra gran temporada guanyant 1-4 al Gladiador per així proclamar-se campió. Un equip que juga amb la mateixa il·lusió i sacrifici que el primer dia.

Últim partit de lliga en què la Grama necessitava un empat per proclamar-se campió de lliga per tercera vegada consecutiva, segona en la màxima categoria. L’equip no va voler especular i des del primer moment van anar a pel partit. El rival no creava perill però estava ben posicionat en defensa.

La Grama es va avançar amb un gol de Gica a passada de Jorge López, amb aquest 0-1 van guanyar confiança i cada vegada arribaven més a l’àrea rival. Kaki i Antoñito van encarrilar la victòria amb dos gols abans del descans. La segona part va ser un calc de la primera, on el més destacat va ser el golàs d’Antoñito que tancava el partit.

veteranos16

Los Veteranos cerraron otra gran temporada ganando 1-4 al Gladiador para así proclamarse campeón. Un equipo que juega con la misma ilusión y sacrificio que el primer día.

Último partido de liga en el que la Grama necesitaba un empate para proclamarse campeón de liga por tercera vez consecutiva, segunda en la máxima categoría. El equipo no quiso especular y desde el primer momento fueron a por el partido. El rival no creaba peligro pero estaba bien posicionado en defensa.

La Grama se adelantó con un gol de Gica a pase de Jorge López, con ese 0-1 ganaron confianza y cada vez llegaban más al área rival. Kaki y Antoñito encarrilaron la victoria con dos goles antes del descanso. La segunda parte fue un calco de la primera, donde lo más destacado fue el golazo de Antoñito que cerraba el partido.