Els Veterans a prop del títol de lliga

Emocionant partit el disputat a la matinal de diumenge al Municipal de la Grama. Els nostres Veterans no podien fallar i van sortir al camp intentant guanyar sense especular i sempre ben ordenats i controlant la pilota. Davant van tenir al Rosario Central que és un gran equip, molt lluitador i que sempre crea molt perill.

A la primera part, va haver poques ocasions de perill per ambdues parts, domini de la Grama però sense arribar a l’excés. Els dos equips es van retirar al túnel de vestidors sense marcar un gol. La segona part va ser diferent, la Fundació va ser més incisiva i van començar a arribar les ocasions. En una d’elles, un centre de Kaki seria rematat impecablement de cap per Juanlu (1-0).

Els visitants llavors van avançar línies i va arribar amb perill a la porteria local però un gran Salguero ho va parar tot. El xoc estava molt obert fins que una pilota va arribar a l’Àlex, va deixar assegut al defensa i amb un xut al pal curt donava la tranquil·litat necessària al seu equip. Jairo de penal va tancar el partit.

Tres punts més i la setmana que ve arribarà l’últim partit contra el penúltim classificat. La Fundació depèn de si mateixa per proclamar-se campió de lliga.

veteranos16

Emocionante partido el disputado en la matinal de domingo en el Municipal de la Grama. Nuestros Veteranos no podían fallar y salieron al campo intentando ganar sin especular y siempre bien ordenados y controlando el balón. Delante tuvieron al Rosario Central que es un gran equipo, muy luchador y que siempre crea mucho peligro.

En la primera parte, hubo pocas ocasiones de peligro por ambas partes, dominio de la Grama pero sin llegar en exceso. Los dos equipos se retiraron al túnel de vestuarios sin marcar un gol. La segunda parte fue diferente, la Fundació fue más incisiva y empezaron a llegar las ocasiones. En una de ellas, un centro de Kaki sería rematado impecablemente de cabeza por Juanlu (1-0).

Los visitantes entonces avanzaron líneas y llegó con peligro a la portería local pero un gran Salguero lo paró todo. El choque estaba muy abierto hasta que un balón llegó a Àlex, que dejó sentado al defensa y con un chut al palo corto daba la tranquilidad necesaria a su equipo. Jairo de penalti cerró el partido.

Tres puntos más y la semana que viene llegará el último partido contra el penúltimo clasificado. La Fundació depende de sí misma para proclamarse campeón de liga.