Els Prebenjamins que malgrat perdre, ho van donar tot.

Prebenjamí “A” 2 – Martinenc 5

Els del Prebenjamí «A» van aprofitar el final del partit a casa per a fer l’amic invisible (el podeu veure a la foto de dalt).

Va començar el partit amb un marcador molt inflat en contra per al vist en el terreny de joc. La pegada del rival i la mala sort dels nostres cara al gol, va posar un partit molt «costa amunt». Encara així, els de la Grama van tenir el control i el futbol, però com diu l’entrenador: «A vegades no sols amb això es guanya, vam ser de menys a més a mesura que avançava el partit, però no va poder ser… A continuar treballant que cal acabar l’any amb aquestes bones sensacions».


Prebenjamín “A” 2 – Martinenc 5

Los del Prebenjamín “A” aprovecharon el final del partido en casa para hacer el amigo invisible (lo podéis ver en la foto de arriba). 

Empezó el partido con un marcador muy abultado en contra para lo visto en el terreno de juego. La pegada del rival y la mala suerte de los nuestros cara al gol, puso un partido muy “cuesta arriba”. Aún así, los de la Grama tuvieron el control y el fútbol, pero como dice el entrenador: “A veces no sólo con esto se gana, fuimos de menos a más conforme avanzaba el partido, pero no pudo ser… A seguir trabajando que hay que acabar el año con estas buenas sensaciones”.