Els nostres petits de Cadeca ho continuen donant tot!

28/11/2022

Escola “A” 2 – Lloreda 1

Per part de nostra Escuelita va guanyar 2 a 1 al Lloreda. Un bon partit de la Grama que es va jugar d’igual a igual, vivint moltíssima emoció i gaudint al 100%!

Es continua millorant partit a partit partint de les bases com el respecte i la unitat 💪⚽️


Escuela “A” 2 – Lloreda 1

Por parte de nuestra Escuelita ganó 2 a 1 al Lloreda. Un buen partido de la Grama que se jugó de igual a igual, viviendo muchísima emoción ¡y disfrutando al 100%!

Se sigue mejorando partido a partido partiendo de las bases como el respeto y la unidad 💪⚽️


Barceloneta 1 – Prebenjamín “B” 4

Un molt bon partit dels nostres nois, amb molt bona actitud, treball en equip per a defensar i per a atacar. Cada vegada millorant en l’associació de joc i sent combatius quan havia de ser-ho; i com sempre, amb valors humans que permeten créixer integralment.


Barceloneta 1 – Prebenjamín “B” 4

Un muy buen partido de nuestros chicos, con muy buena actitud, trabajo en equipo para defender y para atacar. Cada vez mejorando en la asociación de juego y siendo combativos cuando debía serlo; y como siempre, con valores humanos que permiten crecer integralmente.


Prebenjamín “C” 0 – Sistrells 3

Partit competit fins al final, en l’últim quart errors de marca perjudiquen els nostres i es van rebre els gols contraris. Deixant això de costat, bon partit i amb moltes ocasions de gol que no han entrat. Malgrat això el cos tècnic es mostra content per la millora dels petits i el gran progrés que van fent.
A continuar treballant!💪🏾⚽️


Prebenjamín “C” 0 – Sistrells 3

Partido competido hasta el final, en el último cuarto errores de marca perjudican a los nuestros y se recibieron los goles contrarios. Dejando eso de lado, buen partido y con muchas ocasiones de gol que no han entrado. A pesar de ello el cuerpo técnico se muestra contento por la mejora de los pequeños y el gran progreso que van haciendo.

¡A seguir trabajando!💪🏾⚽️