Els líders Veterans FEGrama treuen un triomf molt patit davant el Mercat de Sant Antoni per 1-2

Els Veterans de la FE Grama guanyen el seu novè partit de lliga aquest cop a casa del Mercat Sant Antoni per un ajustat 1-2 que els referma encara més en el liderat del grup amb aquesta vuitena victòria més un empat dels nostres de Santa Coloma.

El portaveu dels Veterans FEGrama, Àlex López, ens explica les seves sensacions després del partit: «Tothom que ha jugat alguna vegada al camp del Poble-sec sap que aquests partits solen ser molt complicats, sobretot a causa de les dimensions, empenta i pressió de l’equip local.
La primera part va començar amb un equip local molt organitzat i amb una forta pressió que no deixava practicar el seu futbol de toc i combinacions als veterans.

Els nostres jugadors no acabaven d’estar còmodes i ells tenien les ocasions més clares, sort del nostre porter Carlos Salguero i sobretot del defensa David Herraiz, millor jugador del partit. Amb el resultat de 0 a 0 va acabar la primera part.
A La segona es va variar el sistema tàctic i es va passar a jugar un 4-4-2, i el partit va canviar, va començar a tenir més possessió de pilota i ara les ocasions van començar a arribar i fruit d’aquest va arribar el primer gol del partit materialitzat per Gines López, després d’una gran jugada de Jesús.

Aquest gol va fer que l’equip local obrís, i van començar a penjar pilotes als seus davanters, moments que els veterans ho van passar molt malament i quan semblava que arribaria l’empat un contraatac per part de l’veterans amb una genialitat d’Alex López van aconseguir el 0 a 2 , marcador que deixava sentenciat el matx.

Cal dir que fins al final, els visitants van continuar pressionant i quant estava a punt d’acabar el partit van marcar el gol que deixava el marcador final en 1 – 2.

Amb aquests 3 punts, l’equip segueix líder, i la setmana que ve es jugarà el primer lloc davant el segon classificat, el Cervelló que es troba a un sol punt dels Veterans de la FE Grama «.formacion,veteranos,santa coloma,fundacio grama

Los Veteranos de la FE Grama ganan su noveno partido de liga esta vez en casa del Mercat Sant Antonio por un apretado 1-2 que los afianza todavía más en el liderato del grupo con esta octava victoria más un empate de los nuestros de Santa Coloma.

El portavoz de los Veteranos FEGrama, Alex López, nos explica sus sensaciones tras el partido: «Todo el mundo que ha jugado alguna vez en el campo del Poble Sec sabe que estos partidos suelen ser muy complicados, sobre todo debido a las dimensiones, empuje y presión del equipo local.
La primera parte comenzó con un equipo local muy organizado y con una fuerte presión que no dejaba practicar su fútbol de toque y combinaciones a los veteranos.

Nuestros jugadores no acababan de estar cómodos y ellos tenían las ocasiones más claras, suerte de nuestro portero Carlos Salguero y sobre todo del defensa David Herraiz, mejor jugador del partido. Con el resultado de 0 a 0 terminó la primera parte.
En La segunda se varió el sistema táctico y se pasó a jugar un 4-4-2, y el partido cambió, empezó a tener más posesión de pelota y ahora las ocasiones empezaron a llegar y fruto de éste llegó el primer gol del partido materializado por Gines López, tras una gran jugada de Jesús.

Este gol hizo que el equipo local abriera, y comenzaron a colgar balones a sus delanteros, momentos que los veteranos lo pasaron muy mal y cuando parecía que llegaría el empate un contraataque por parte del veteranos con una genialidad de Alex López lograron el 0 a 2, marcador que dejaba sentenciado el match.

Hay que decir que hasta el final, los visitantes continuaron presionando y en cuanto estaba a punto de terminar el partido marcaron el gol que dejaba el marcador final en 1 – 2.

Con estos 3 puntos, el equipo sigue líder, y la próxima semana se jugará el primer puesto ante el segundo clasificado, el Cervelló que se encuentra a un solo punto de los Veteranos de la FE Grama».c