Els ‘killers’ del Fútbol 11

Els davanters, també anomenats ‘KILLERS’, estan molt presents aquesta temporada a alguns dels nostres equips de Futbol 11. Encara queda molta lliga per davant però arribats a març disposem de 7 noms de destacar en la llista de golejadors de la Fundació Esportiva Grama:

Raúl, el máximo goleador del Fútbol 11.

Raúl López

Porta un total de 24 gols marcats amb el Cadet E. Jugador potent, molt per sobre de la categoria tant que ja va fer el seu debut amb el Cadet A de Preferent. Porta gairebé la meitat de gols del seu equip (24 de 49).

Youssef Bakali

El jugador de l’Infantil E acumula un total de 22 gols. El seu equip és cinquè en lliga. Un davanter que apunta molt alt i que va sobrat en la categoria on són.

Alex Montalban

Davanter del Juvenil B i pitxitxi del seu equip amb 15 gols en 16 partits. A més va marcar 2 gols en el seu únic partit amb el Juvenil A. I per si fos poc el jugador va tenir la sort de debutar la passada jornada amb el Primer Equip.

Cristóbal León

El pitxitxi del Primer Equip i del Grup 1 de Primera Catalana amb 16 gols. Els seus gols valen or per a un equip que és líder i busca l’ascens a Tercera Divisió Nacional. Com a dada curiosa el davanter ha fet un gol menys que el màxim golejador del Grup 2.

Tres jugadors porten 15 gols

Gols que valen or per al pitxitxi de l’Infantil A, Mohamed Brada està sent molt important per a un equip que lluita per l’ascens a Preferent. Sergi Guisado del Cadet B i Rayn Singh de l’Infantil C també porten 15 gols.

Los delanteros, también llamados ‘KILLERS’, están muy presentes esta temporada en algunos de nuestros equipos de Fútbol 11. Todavía queda mucha liga por delante pero llegados a marzo tenemos 7 nombres que destacar en la lista de goleadores de la Fundació Esportiva Grama:

Raúl, el máximo goleador del Fútbol 11.

Raúl López

Lleva un total de 24 goles marcados con el Cadete E. Jugador potente, muy por encima de la categoría tanto que ya hizo su debut con el Cadete A de Preferente. Lleva casi la mitad de goles de su equipo (24 de 49).

Youssef Bakali

El jugador del Infantil E acumula un total de 22 goles. Su equipo es quinto en liga. Un delantero que apunta muy alto y que va sobrado en la categoría donde están.

Alex Montalban

Delantero del Juvenil B y pichichi de su equipo con 15 goles en 16 partidos. Además marcó 2 goles en su único partido con el Juvenil A. Y por si fuera poco el jugador tuvo la suerte de debutar la pasada jornada con el Primer Equipo.

Cristóbal León 

El pichichi del Primer Equipo y del Grupo 1 de Primera Catalana con 16 goles. Sus goles valen oro para un equipo que es líder y busca el ascenso a Tercera División Nacional. Como dato curioso el delantero lleva un gol menos que el máximo goleador del Grupo 2.

Tres jugadores llevan 15 goles

Goles que valen oro para el pichichi del Infantil A, Mohamed Brada está siendo muy importante para un equipo que lucha por el ascenso a Preferente. Sergi Guisado del Cadete B y Rayn Singh del Infantil C también llevan 15 goles.