Els equips femenins juguen dissabte fora de casa (9 d’abril)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les grans de la Fundació visiten el Municipal José Luis Ruiz Casado el dissabte a les 15:30 hores. Les locals, CD Sant Gabriel C, són les segones de la lliga i el segon equip que més gols han marcat (81 en 19 partits). Debutarà a la banqueta Dani Molina.

Las grandes de la Fundació visitan el Municipal José Luis Ruíz Casado el sábado a las 15:30 horas. Las locales, CD Sant Gabriel C, son las segundas de la liga y el segundo equipo que más goles han marcado (81 en 19 partidos). Debutará en el banquillo Dani Molina.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

L’equip dirigit per Rubén David Hernández juga dissabte al Municipal Menorca-Sant Martí Provençal a les 12:30 hores. Els locals, Sant Jordi CE, són les antepenúltimas classificades de la lliga empatades amb les penúltimes. Les colomenques necessiten guanyar per seguir terceres i atabalant a les segones.

El equipo dirigido por Rubén David Hernández juega el sábado en el Municipal Menorca-Sant Martí Provençal a las 12:30 horas. Los locales, Sant Jordi CE, son las antepenúltimas clasificadas de la liga empatadas con las penúltimas. Las colomenses necesitan ganar para seguir terceras y agobiando a las segundas.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz tenen partit el dissabte a les 10 hores a Mataró. Els locals, EF Salesians-Mataró, són el penúltim classificat de la lliga. Vital treure tres punts per seguir lluitant per acabar el més amunt en la classificació.

Las chicas de Jordi Peréz tienen partido el sábado a las 10 horas en Mataró. Los locales, EF Salesians-Mataró, son el penúltimo clasificado de la liga. Vital sacar tres puntos para seguir luchando por acabar lo más arriba en la clasificación.