Els anteriors alirons

El Primer Equip de la nostra entitat té una autèntica final contra el Sant Cugat FC. Les últimes tres temporades hem celebrat els ascensos fora de casa però aquesta temporada hem d’empènyer a l’equip per celebrar-ho al nostre Estadi. Només cal un punt per ser campions i accedir al Grup 5 de Tercera Divisió Nacional. El Diumenge tenim una cita amb la Grama, una cita amb la Història.

El Primer Equipo de nuestra entidad tiene una auténtica final contra el Sant Cugat FC. Las últimas tres temporadas hemos celebrado los ascensos fuera de casa pero esta temporada tenemos que empujar al equipo para celebrarlo en nuestro Estadio. Sólo falta un punto para ser campeones y acceder al Grupo 5 de Tercera División Nacional. El Domingo tenemos una cita con la Grama, una cita con la Historia.

TEMPORADA 2014/15

El primer ascens de la nostra entitat es va haver de celebrar una setmana després de proclamar-se campió de lliga. La Grama va guanyar el dissabte 28 de març de 2015 el derbi davant el segon classificat, CD Arrabal-Calaf de Gramenet “B”, per 0-4 i va haver d’esperar a les 20 hores del dia següent per saber si matemàticament es proclamaven campions i obtenien l’ascens de categoria.

Diumenge a Cabrils jugava La Salut Pere Gol, qui necessitava guanyar per evitar el campionat i ascens de la Fundació. Els badalonins van empatar i la FE Grama es proclamava campiona del Grup 6 de Quarta Catalana, bitllet a Tercera Catalana. Tot això a falta de 6 jornades per al final.

El primer ascenso de nuestra entidad se tuvo que celebrar una semana después de proclamarse campeón de liga. La Grama ganó el sábado 28 de marzo de 2015 el derbi ante el segundo clasificado, CD Arrabal-Calaf de Gramenet “B”, por 0-4 y tuvo que esperar a las 20 horas del día siguiente para saber si matemáticamente se proclamaban campeones y obtenían el ascenso de categoría.

El domingo en Cabrils jugaba La Salut Pere Gol, quien necesitaba ganar para evitar el campeonato y ascenso de la Fundació. Los badalonenses empataron y la FE Grama se proclamaba campeona del Grupo 6 de Cuarta Catalana, billete a Tercera Catalana. Todo ello a falta de 6 jornadas para el final.

TEMPORADA 2015/16

El primer equip de la Fundació Esportiva Grama va aconseguir guanyar per proclamar-se campió de lliga, i sumar el segon ascens consecutiu en l’última jornada del Grup 4 de Tercera Catalana. Gràcies a una victòria molt treballada a L’Hospitalet, 1-3 davant La Florida CF. L’ascens a la Segona Catalana.

El primer equipo de la Fundació Esportiva Grama consiguió ganar para proclamarse campeón de liga, y sumar el segundo ascenso consecutivo en la última jornada del Grupo 4 de Tercera Catalana. Gracias a una victoria muy trabajada en Hospitalet, 1-3 ante La Florida CF. El ascenso a la Segunda Catalana.

TEMPORADA 2016/17

Igual que la campanya anterior la Grama va aconseguir el campionat i ascens en l’última jornada de lliga. Els nois de Dani Andreu no van fallar (0-3) davant el CF Lloreda per proclamar-se campions del Grup 2 de Segona Catalana i així obetener l’Ascens a la Primera Catalana.

Al igual que la campaña anterior la Grama logró el campeonato y ascenso en la última jornada de liga. Los chicos de Dani Andreu no fallaron (0-3) ante el CF Lloreda para proclamarse campeones del Grupo 2 de Segunda Catalana y así obetener el Ascenso a la Primera Catalana.