El tècnic del primer equip de la F.E.G. dimiteix

29/12/2013

-La Fundació Esportiva Grama vol comunicar oficialment que el tècnic del nostre primer equip, Jordi Martínez Hervás, deixa la disciplina de la nostra entitat en presentar la seva dimissió.

Des de la F.E. Grama volem agrair-li la seva dedicació, haver format part del nostre projecte, i desitjar-li sort pel seu futur professional i personal. 

La Junta Directiva de la Fundació i els estaments esportius pertinents treballen a hores d’ara per buscar un substitut. Us informarem quan tinguem més notícies de manera oficial.

-La Fundació DEportiva Grama quiere comunicar oficialmente que el técnico de nuestro primer equipo, Jordi Martínez Hervás, deja la disciplina de nuestra entidad en presentar su dimisión.

Desde la F.E. Grama queremos agradecerle su dedicación, haber formado parte de nuestro proyecto, y desearle suerte para su futuro profesional y personal.

La Junta Directiva de la Fundación y los estamentos deportivos pertinentes trabajan en estos momentos para buscar un sustituto. Os informaremos cuando tengamos más notícias de manera oficial.

Etiquetas: , ,