El rival de la jornada: UE Castellar

La Unió Esportiva Castellar va ser fundat en 1911.

Van haver de passar 19 anys perquè l’equip aconseguís l’anhelat ascens a Primera Catalana, i va ser passant per la Promoció d’Ascens. L’objectiu marcat era la permanència, de la qual es troben a 16 punts quedant 21 en joc.

Entrenador: Juan Antonio Roldán.

Últim classificat de la lliga amb 15 punts en el seu caseller. Són l’equip que més gols ha encaixat amb un total de 66. En l’aspecte golejador són el que menys ha marcat (23), igual que el CE Júpiter. Encara no han guanyat jugant com a visitants, dos empats i 11 derrotes.

 

La Unió Esportiva Castellar fue fundado en 1911.

Tuvieron que pasar 19 años para que el equipo consiguiera el ansiado ascenso a Primera Catalana, y fue pasando por la Promoción de Ascenso. El objetivo marcado era la permanencia de la que se encuentran a 16 puntos quedando 21 en juego.

Entrenador: Juan Antonio Roldán.

Último clasificado de la liga con 15 puntos en su casillero. Son el equipo que más goles ha encajado con un total de 66. En el aspecto goleador son el que menos ha marcado (23), igual que el CE Júpiter. Todavía no han ganado jugando como visitantes, dos empates y 11 derrotas.