El rival de la jornada: CE Júpiter

El Club Esportiu Júpiter va ser fundat en 1909.

Club històric del futbol català que la temporada passada va quedar penúltim a Tercera Divisió. Tot i ser un clar candidat a l’ascens s’han trobat amb moltes dificultats des de l’inici portant-los a lluitar per la permanència a Primera Catalana.

Entrenador: David Ortíz.

13è classificat de la lliga amb 23 punts en el seu caseller, tres punts per sobre del descens. Acumulen tres victòries consecutives i quatre partits seguits sense perdre. En les seves últimes dues sortides han aconseguit les seves úniques dues victòries com a visitant, la resta són 3 empats i 5 derrotes.

Primera volta: Jornada 3 / CE Júpiter 1-1 FE Grama (1-0 Aleix Lage 75′, 1-1 Omar Hayek 77′)

El Club Esportiu Júpiter fue fundado en 1909.

Club histórico del fútbol catalán que la temporada pasada quedó penúltimo en Tercera División. Pese a ser un claro candidato al ascenso se han encontrado con muchas dificultades desde el inicio llevándolos a luchar por la permanencia en Primera Catalana.

Entrenador: David Ortíz.

13r clasificado de la liga con 23 puntos en su casillero, tres puntos por encima del descenso. Acumulan tres victorias consecutivas y cuatro partidos seguidos sin perder. En sus últimas dos salidas han conseguido sus únicas dos victorias como visitante, el resto son 3 empates y 5 derrotas.

Primera vuelta: Jornada 3 / CE Júpiter 1-1 FE Grama (1-0 Aleix Lage 75′, 1-1 Omar Hayek 77′)