El rival de la jornada: CE Europa

El Club Esportiu Europa va ser fundat l’any 1907.

Un dels 10 fundadors de la Primera Divisió. Després de quatre temporades consecutives jugant els play-off la passada campanya la van finalitzar en la 8º posició. Un històric que a principi de temporada s’esperava lluitant a la part alta i que de moment se situa a la part mitjana de la taula.

Entrenador: David Vilajoana.

13è classificat amb 12 punts. Fins al moment estan realitzant una temporada irregular. Dos empats i dues derrotes en un mal inici de lliga, van reaccionar sumant tres victòries consecutives però tornen a la mala dinàmica amb dos partits seguits sense guanyar (derrota i empat). 10 gols a favor i 10 en contra.

El Club Esportiu Europa fue fundado en el año 1907.

Uno de los 10 fundadores de la Primera División. Tras cuatro temporadas consecutivas jugando los play-off la pasada campaña la finalizaron en la 8º posición. Un histórico que a principio de temporada se esperaba luchando en la parte alta y que por el momento se sitúa en la parte media de la tabla.

Entrenador: David Vilajoana.

13º clasificado con 12 puntos. Hasta el momento están realizando una temporada irregular. Dos empates y dos derrotas en un mal inicio de liga, reaccionaron sumando tres victorias consecutivas pero vuelven a la mala dinámica con dos partidos seguidos sin ganar (derrota y empate). 10 goles a favor y 10 en contra.