Els colomencs busquen sumar l’onzena jornada consecutiva sense perdre i que el Nou Municipal segueixi sent un fortí. Aquesta temporada a casa sumen 11 victòries i 3 empats, a aquests 14 partits cal sumar 8 victòries de la temporada passada a la Lliga; des del 30/11/2014 davant el Roma Sport (1-2) l’equip no perd a Santa Coloma.

El primer equip juga diumenge a les 11:45 hores a casa.

El CE Cabrils visitarà la nostra ciutat en setena posició. Després de dues derrotes seguides el nostre rival ha aconseguit sumar punts al camp de l’Argentona (2-2) ia casa al remuntar un gol del cuer (2-1). Com visitants han perdut els mateixos partits que a casa (4) però les seves estadístiques són millors ja que han aconseguit guanyar 7 vegades fora. En el partit de la primera volta la Grama va guanyar 1-4.

Amateur1516

Los colomenses buscan sumar la undécima jornada consecutiva sin perder y que el Nou Municipal siga siendo un fortín. Esta temporada en casa suman 11 victorias y 3 empates, a esos 14 partidos hay que sumar 8 victorias de la temporada pasada en Liga; desde el 30/11/2014 ante el Roma Sport (1-2) el equipo no pierde en Santa Coloma.

El primer equipo juega el domingo a las 11:45 horas en casa.

El CE Cabrils visitará nuestra ciudad en séptima posición. Tras dos derrotas seguidas nuestro rival ha conseguido sumar puntos en el campo del Argentona (2-2) y en casa al remontar un gol del colista (2-1). Como visitantes han perdido los mismos partidos que en casa (4) pero sus estadísticas son mejores pues han conseguido ganar 7 veces fuera. En el partido de la primera vuelta la Grama ganó 1-4.

 

Por admin