El Primer Equip de la Fundació Grama va perdre per 2-5 davant el Mirasol Baco Unión de Sant Cugat a pesar de lluitar des de el minut 1 de partit al Nou Municipal de Santa Coloma.

El conjunt de la Fundació Grama es manté però a la desena posició de la classificació amb 32 punts desprès de guanyar 5-1 davant La Salle Bonanova de la jornada anterior. Encara que ahir va perdre 2-5 davant el Mirasol Baco Unión on els dos gols de Sergio Pérez varen ser insuficients per superar un segon classificat que venia de perdre a casa amb el Roureda per 2-3, la permanència del club de Santa Coloma està assegurada.

Amb aquests punts segueix a prop el numeròs grup d’equips amb més de 30 punts que arriben fins la sisena posició amb el Moncada amb 41 punts.

Així, els jugadors dirigits per Carlos Martínez tornaran a donar-lo tot i jugaran altre cop el proper diumenge a la Pista Municipal Les Fontetes davant el Bellaterra des de les 15 hores.

En aquest enllaç teniu l’àlbum de fotos del partit del Primer Equip de la FEG contra el Mirasol.

Lluita pel cuir de la Fundació Grama davant el Mirasol a Santa Coloma
Lluita pel cuir de la Fundació Grama davant el Mirasol a Santa Coloma

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473252&CodGrupo=18559830&CodTemporada=9&CodJornada=13″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Primer Equipo de la Fundación Grama perdió por 2-5 ante el Mirasol Baco Unión de Sant Cugat.

El conjunto de la Fundación Grama se mantiene pero a la décima posición de la clasificación con 32 puntos después de ganar 5-1 ante La Salle Bonanova de la jornada anterior. Aunque ayer perdió 2-5 ante el Mirasol Baco Unión donde los dos goles de Sergio Pérez fueron insuficientes para superar un segundo clasificado que venía de perder en casa con el Robledal por 2-3, la permanencia del club de Santa Coloma está asegurada.

Con estos puntos sigue de cerca el números grupo de equipos con más de 30 puntos que llegan hasta la sexta posición con el Moncada con 41 puntos.

Así, los jugadores dirigidos por Carlos Martínez volverán a darlo todo y jugarán de nuevo el próximo domingo en la Pista Municipal Las Fontetes ante el Bellaterra desde las 15 horas.

En este enlace tiene el álbum de fotos del partido del Primer Equipo de la FEG contra el Mirasol.

 Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin