-El primer equip de la Fundació Grama s’ha emportat una dura derrota a casa del penúltim, La Salle Bonanova, per 3-2.

Malgrat començar marcant Francisco Navarro per als de Santa Coloma (0-1) i després Alberto López (1-2) tornava a avançar al conjunt de Jordi Hervás. Però l’empat dels de Barcelona a només un minut del descans els va ficar en el partit. Després la segona part no hi va haver la sort per als de la Fundació Esportiva Grama amb un gol en contra en l’últim quart.

Ara toca descansar les merescudes vacances nadalenques per enfrontar-se en el nou any en la jornada 14 a un rival directe com és el Bellaterra, amb dos punts menys, el dia 12 de gener des de les 11:45 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

-El primer equipo de la Fundació Grama se ha llevado una dura derrota en casa del penúltimo, La Salle Bonanova, por 3-2.

Pese a comenzar marcando Francisco Navarro para los de Santa Coloma (0-1) y luego Alberto López (1-2) volvía a adelantar al conjunto de Jordi Hervás. Pero el empate de los de Barcelona a solo un minuto del descanso les metió en el partido. Luego la segunda parte no hubo la suerte para los de la Fundació Esportiva Grama con un gol en contra en el último cuarto.

Ahora toca descansar las merecidas vacaciones navideñas para enfrentarse en el nuevo año en la jornada 14 a un rival directo como es el Bellaterra, con dos puntos menos, el día 12 de enero desde las 11:45 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Por admin