El Prebenjamí D FEGrama dirigit per Juanma Amate va perdre en la seva visita al Municipal Menorca de la Penya Barcelonista Barcino que va començar marcant però Marcel Vaig venir de la FEGrama va empatar poc després tot i que es van emportar els locals la victòria.

Amb només dos punts, el conjunt de la Fundació Grama té dos empats que el situen en la tretzena posició. Així que molts ànims que el treball donarà els seus fruits.

El Prebenjamí D FEG li tocarà jugar al Municipal Les Oliveres davant el Horta, líder amb 12 punts, el dissabte 1 de novembre des de les 15 hores.

El Prebenjamí D FEGrama dirigido por Juanma Amate perdió en su visita al Municipal Menorca de la Penya Barcelonista Barcino que comenzó marcando pero Marcel Viñé de la FEGrama empató poco después aunque se llevaron los locales la victoria.

Con solo dos puntos, el conjunto de la Fundación Grama tiene dos empates que le sitúan en la treceava posición. Así que muchos ánimos que el trabajo dará sus frutos.

El Prebenjamín D FEG le tocará jugar en el Municipal Les Oliveres ante el Horta, líder con 12 puntos, el sábado 1 de noviembre desde las 15 horas.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20111633&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20111633&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin