El Prebenjamí C FEGrama dirigit per Chema Valls i Víctor Zudaire torna a assaborir la victòria i de les treballades després de remuntar un marcador contrari davant el Pomar (3-2).

Finalment es van quedar els tres punts a Santa Coloma després d’un 0-2 en contra. Però Ferran Flors i Alberto Peralta van empatar el partit i la grada de Les Oliveres empenyia més i més a la jove pedrera de la Fundació Grama fins que Iker González va fer explotar de goig a tots els presents amb la seva golàs que donava la victòria i els tres punts .

Amb sis punts, el conjunt de la Fundació Grama va debutar amb triomf en lliga amb un rotund 0-3 al Municipal de Júpiter en la primera jornada.
A la jornada 3 i com a quart en la classificació d’aquest grup 22, el conjunt de Santa Coloma viatjarà a Bon Pastor el dissabte 18 d’octubre des de les 10 hores.

El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2)
El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2)

El Prebenjamín C FEGrama dirigido por Chema Valls y Víctor Zudaire vuelve a saborear la victoria y de las trabajadas tras remontar un marcador contrario ante el Pomar (3-2).

Finalmente se quedaron los tres puntos en Santa Coloma tras un 0-2 en contra. Pero Ferran Flores y Alberto Peralta empataron el partido y la grada de Les Oliveres empujaba más y más a la joven cantera de la Fundació Grama hasta que Iker González hizo explotar de júbilo a todos los presentes con su golazo que daba la victoria y los tres puntos.

Con seis puntos, el conjunto de la Fundació Grama debutó con triunfo en liga con un rotundo 0-3 en el Municipal de Júpiter en la primera jornada.

En la jornada 3 y como cuarto en la clasificación de este grupo 22, el conjunto de Santa Coloma viajará a Bon Pastor el sábado 18 de octubre desde las 10 horas.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20111309&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20111309&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin