El Prebenjamí «B» va empatar al Guinardó

30/05/2015

Jornada 30 i última de Lliga, els nens de Loli Hurtado van empatar a dos al camp del FC Martinenc. Aquest resultat fa que l’equip acabi la temporada a un gran QUART LLOC.

Partit d’hora, a les 09 hores de diumenge començava l’última jornada. En el primer minut de joc els locals s’avançaven al marcador. Durant la primera meitat vam veure un partit molt parat per culpa de la multitud de faltes que van rebre els xavals de la Fundació, moltes d’elles no xiulades per l’àrbitre.

A la segona meitat arribaria el segon gol local però malgrat encaixar el 2-0 els colomencs no es van enfonsar i van lluitar fins al final arribant a aconseguir 1 punt. Àlex García i Álvaro Moreno van marcar els gols que van donar a l’equip l’empat.

PREBENJAMÍ BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Jornada 30 y última de Liga, los niños de Loli Hurtado empataron a dos en el campo del FC Martinenc. Este resultado hace que el equipo termine la temporada en un gran CUARTO PUESTO.

Partido temprano, a las 09 horas del domingo empezaba la última jornada. En el primer minuto de juego los locales se adelantaban en el marcador. Durante la primera mitad vimos un partido muy parado por culpa de la multitud de faltas que recibieron los chavales de la Fundació, muchas de ellas no pitadas por el árbitro.

En la segunda mitad llegaría el segundo gol local pero pese a encajar el 2-0 los colomenses no se vinieron abajo y lucharon hasta el final llegando a conseguir 1 punto. Álex García y Álvaro Moreno marcaron los goles que dieron al equipo el empate.