El Prebenjamí B FEGrama torna a conèixer els fruits de la victòria i de les treballades després de guanyar en la seva visita a Sarrià on va aconseguir un resultat de 2-3.

El conjunt de la FEGrama es va avançar mitjançant un gol d’Álvaro Moreno, que acabaria fent un triplet o hattrick decisiu per endur-nos la victòria al Municipal Can Caralleu de Barcelona.

Amb aquesta són tres triomfs de cinc jornades, amb dues derrotes intercalades, com davant la visita del Sistrells que va caure derrotat per golejada 1-9 però de la qual es va extreure una gran lliçó que s’ha sabut aprendre per arribar amb molt d’esforç i aprenentatge a la quarta posició a la classificació amb un total de 9 punts.

Si en la jornada anterior va baixar el nostre equip a la cinquena posició després de perdre contra el líder, el Sistrells, ara s’ha remuntat una gran posició en aquest grup 20.

L’entrenadora del nostre FEGrama, Loli Hurtado, ens comenta les seves sensacions: «Partit molt disputat entre els dos equips, últim quart pressionant la sortida de pilota del porter del CP marc el gol de la victòria».


 

El conjunt de la Fundació Grama dirigit per Loli Hurtado a la jornada 6 rebrà al Municipal Les Oliveres a la Montañesa, tretzè amb 3 punts, serà el dissabte 8 de novembre des de les 12 hores.

El Prebenjamín B FEGrama vuelve a conocer los frutos de la victoria y de las trabajadas tras ganar en su visita a Sarrià donde consiguió un resultado de 2-3.

La entrenadora de nuestro FEGrama, Loli Hurtado, nos comenta sus sensaciones: «Partido muy disputado entre los dos equipos, último cuarto presionando la salida de balón del portero del CP marco el gol de la victoria.»

El conjunto de la FEGrama se adelantó mediante un gol de Álvaro Moreno, que acabaría realizando un triplete o hattrick decisivo para llevarnos la victoria en el Municipal Can Caralleu de Barcelona.

Con esta son tres triunfos de cinco jornadas, con dos derrotas intercaladas, como ante la visita del Sistrells que cayó derrotado por goleada 1-9 pero de la que se extrajo una gran lección que se ha sabido aprender para llegar con mucho esfuerzo y aprendizaje a la cuarta posición en la clasificación con un total de 9 puntos.

Si en la jornada anterior bajó nuestro equipo a la quinta posición tras perder contra el líder, el Sistrells, ahora se ha remontado una gran posición en este grupo 20.

El conjunto de la Fundación Grama dirigido por Loli Hurtado en la jornada 6 recibirá en el Municipal Les Oliveres a la Montañesa, treceavo con 3 puntos, será el sábado 8 de noviembre desde las 12 horas.

 

Alé Grama !!!

El Prebenjamí B FEGrama perd el derbi colomenc contra l’Arrabal-Calaf Gramanet al Complex Les Oliveres per 1-7
El Prebenjamí B FEGrama perd el derbi colomenc contra l’Arrabal-Calaf Gramanet al Complex Les Oliveres per 1-7

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20110939&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20110939&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin