El Prebenjamí A FEGrama juga dissabte contra el Sistrells

El Prebenjamí A FEGrama continua líder (empatat amb el Badalona que va guanyar a casa de l’Alzamora per 1-8) després de la quarta victòria consecutiva aquest cop a casa del Bufalà per un contundent 1-17.

Amb aquest quart triomf a Badalona tan important com el davant la Unificació Llefià per un resultat de 9-4 de la jornada anterior.

Aquest conjunt de la Fundació Grama de Santa Coloma dirigit per Tomás González rebrà a la jornada 5 al Sistrells, sisè classificat amb 6 punts, el proper dissabte 1 de novembre des de les 12:00 hores al Municipal de Les Oliveres.

 fundacio grama santa coloma

fundacio grama santa coloma

 

El Prebenjamín A FEGrama continúa líder (empatado con el Badalona que ganó en casa del Alzamora por 1-8) tras la cuarta victoria consecutiva esta vez en casa del Bufalà por un contundente 1-17.

Con este cuarto triunfo en Badalona tan importante como el ante la Unificación Llefià por un resultado de 9-4 de la jornada anterior.

Este conjunto de la Fundación Grama de Santa Coloma dirigido por Tomás González recibirá en la jornada 5 al Sistrells, sexto clasificado con 6 puntos, el próximo sábado 1 de noviembre desde las 12:00 horas en el Municipal de Les Oliveres.

formacionpreb A fundacio grama santa coloma

formacionpreb A fundacio grama santa coloma

 

Alé Grama!!!

Resultats Classificació