El líder, l’Escola Brafa, cau davant l’Aleví D de la Fundació per 3-6

-L’Aleví D de la Fundació ha aconseguit una important victòria a casa del líder, l’ Escola Brafa, per 3-6.

Tot i començar encaixant un gol al minut 1, els jugadors de Santa Coloma dirigits per Isma Román van aconseguir reaccionar i empatar molt ràpid mitjançant Jorge Pérez i avançar-se al marcador amb el gol d’Israel Acosta i el segon de Pérez.

Va tallar distàncies el Brafa a2-3 però Edgar Climent per dues vegades i el segon d’Acosta deixaven el marcador a favor dels de la Fundació per 3-6.

La persecució al liderat són de només dos punts amb el Brafa, igual que els immediats perseguidors com el Catalònia estan a un sol punt.

El següent partit és contra el penúltim, el Bufalà, el dia 21 de desembre des de les 11 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

-El Alevín D de la Fundació ha conseguido una importante victoria en casa del líder, el Escola Brafa, por 3-6.

A pesar de comenzar encajando un gol en el minuto 1, los jugadores de Santa Coloma dirigidos por Isma Román lograron reaccionar y empatar muy rápido mediante Jorge Pérez y avanzarse en el marcador con el gol de Israel Acosta y el segundo de Pérez.

Cortó distancias el Brafa a2-3 pero Edgar Climent por dos veces y el segundo de Acosta dejaban el marcador a favor de los de la Fundació por 3-6.

La persecución al liderato son de solo dos puntos con el Brafa, igual que los inmediatos perseguidores como el Catalònia están a un solo punto.

El siguiente encuentro es contra el penúltimo, el Bufalà, el día 21 de diciembre desde las 11 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.