El líder guanya sota la pluja

Primer partit de 2018 i tres punts més per a la Fundació Esportiva Grama que va tenir davant a una UE La Jonquera que va posar resistència en els primers 45 minuts però que acabaria cedint en els segons. El resultat final va ser de 3-0 per al líder de la lliga.

José Antonio García Escribano va posar sobre el terreny de joc al seu onze de gala amb el debutant Edu Domingo a la posició de pivot defensiu, el fitxatge d’hivern. Va començar millor l’equip visitant tenint pilota i buscant la porteria amb fins a dos xuts perillosos, en el segon Texeira va haver de fer la primera aturada.

No va ser fins al minut 12 que la Fundació va poder trepitjar l’àrea rival, i va ser amb un xut de Cristóbal per sobre del travesser. Estava sent millor La Jonquera però al quart d’hora Buba amb una jugada personal en la qual va marxar de diversos jugadors en molt poc espai es va plantar sol davant el porter i va fer l’1-0 per a la Grama.

Després del gol els colomencs es van venir una mica amunt, aconseguint trenar bones jugades i fins i tot fregant el segon en botes de Buba. A poc a poc els visitants van tornar a ser els dominadors buscant l’empat en cada atac, fins a arribar al descans els locals es van replegar, ordenats en defensa i sortint al contraatac.

A la segona meitat canvi de guió, la Grama va saltar pressionant amb molta intensitat volent encarrilar com més aviat la victòria. Cristóbal va avisar novament sense sort i després de diversos acostaments arribaria el gol. Un bon servei de córner llançat per Roberto Morales seria rematat de cap per Juan Carlos al fons de la xarxa (66′).

La reacció del conjunt verd seria un xut llunyà sense perill i en la següent acció la va tenir Lamin. Els blaus volien més i després una fallada defensiva en el lliurament Lamin va recuperar una pilota i va assistir a Buba perquè aquest fes el tercer a porta mig buida (71′).

D’aquí al final més domini i més acostaments locals, a La Jonquera no li durava a penes la pilota això si en un contraatac van tenir el gol però es van estavellar en Texeira. Al minut 86 va entrar al camp el davanter Javi Ruíz gaudint dels seus primers minuts aquesta temporada al ja estar completament recuperat de la seva lesió.

En l’última acció del xoc Cristóbal va fregar el gol però aquest cop el pitxitxi de la lliga es va quedar sense anotar. La FE Grama acabarà la primera volta en primera posició passi el que passi dissabte que ve (16h.) En la seva visita al camp del CE Farners.

FITXA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Primer partido de 2018 y tres puntos más para la Fundació Esportiva Grama que tuvo delante a una UE La Jonquera que puso resistencia en los primeros 45 minutos pero que acabaría cediendo en los segundos. El resultado final fue de 3-0 para el líder de la liga.

José Antonio García Escribano puso sobre el terreno de juego a su once de gala con el debutante Edu Domingo en la posición de pívote defensivo, el fichaje de invierno. Comenzó mejor el equipo visitante teniendo balón y buscando la portería con hasta dos disparos peligrosos, en el segundo Texeira tuvo que hacer la primera parada.

No fue hasta el minuto 12 que la Fundació pudo pisar el área rival, y fue con un chute de Cristóbal por encima del larguero. Estaba siendo mejor La Jonquera pero al cuarto de hora Buba con una jugada personal en la que se marchó de varios jugadores en muy poco espacio se plantó solo ante el portero e hizo el 1-0 para la Grama.

Tras el gol los colomenses se vinieron un poco arriba, consiguiendo trenzar buenas jugadas e incluso rozando el segundo en botas de Buba. Poco a poco los visitantes volvieron a ser los dominadores buscando el empate en cada ataque, hasta llegar al descanso los locales se replegaron, ordenados en defensa y saliendo al contragolpe.

En la segunda mitad cambio de guión, la Grama saltó presionando con mucha intensidad queriendo encarrilar cuanto antes la victoria. Cristóbal avisó nuevamente sin suerte y después de varios acercamientos llegaría el gol. Un buen saque de esquina lanzado por Roberto Morales sería rematado de cabeza por Juan Carlos al fondo de la red (66′).

La reacción del conjunto verde sería un chute lejano sin peligro y en la siguiente acción la tuvo Lamin. Los azules querían más y tras un fallo defensivo en la entrega Lamin recuperó un balón y asistió a Buba para que este hiciera el tercero a puerta semivacía (71′).

De aquí al final más dominio y más acercamientos locales, a La Jonquera no le duraba a penas la pelota pero en un contraataque tuvieron el gol pero se estrellaron en Texeira. En el minuto 86 entró al campo el delantero Javi Ruíz disfrutando de sus primeros minutos esta temporada al ya estar completamente recuperado de su lesión.

En la última acción del choque Cristóbal rozó el gol pero esta vez el pichichi de la liga se quedó sin anotar. La FE Grama terminará la primera vuelta en primera posición pase lo que pase el próximo sábado (16h.) en su visita al campo del CE Farners.