El Juvenil Preferent FEGrama guanya el pols de diumenge a Santa Coloma contra la Damm per 2-1

14/12/2014

El Juvenil Preferent FEG ha aconseguit guanyar, doblement, després mesurar-se contra la Damm per 2-1.

Primer que el triomf són tres punts molt valuosos després d’un dur treball dels jugadors dirigits per Toni Rovira. El segon i conseqüència del primer és que es tracta d’un duel entre iguals, aquest diumenge 14 de desembre el Nou Municipal de Santa Coloma ha estat el testimoni que la victòria davant un rival directe molt batallador ens posiciona ara per davant cinquens a la classificació, amb 18 punts, un més que el conjunt cerveser.

La primera part l’equip de la FEGrama es va avançar gràcies a un penal sobre Bryan que el nostre capità Pol trasnformó per obrir el marcador amb el 1-0 en el minut 25.

Després del descans, la segona meitat portaria el mateix protagonista, Pol Ribó, però primer va ocórrer l’empat de l’equip visitant després d’uns minuts de domini de l’equip vermell en el minut 58.

Set minuts després arribaria la reacció local dels blaus que després de fallar un penal per gran estirada del porter Alex Luque, arribaria un atac colomenc al minut 65 que Pol Ribó va portar al fons de la xarxa.

Tres punts molt valuosos que ens col·loquen per mèrit propi en el grup dominant del grup 4 de Preferent.

El conjunt de Santa Coloma camina imparable en aquest final de primera volta de la lliga després d’un gran empat davant el líder, Josep Maria Gené, en la jornada anterior.

A la jornada següent, la 13, l’equip de la Fundació Grama, cinquè amb 18 punts, es dirigirà al Municipal Júpiter, tercer classificat amb 23 punts, el proper diumenge 21 de desembre des de les 18 hores.

juvenil a, fundacio grama,santa coloma,@chemacarva

El Juvenil Preferente FEG ha conseguido ganar, doblemente, tras medirse contra la Damm por 2-1.

Primero que el triunfo son tres puntos muy valiosos tras un duro trabajo de los jugadores dirigidos por Toni Rovira. El segundo y consecuencia del primero es que al tratarse de un duelo entre iguales, este domingo 14 de diciembre el Nou Municipal de Santa Coloma ha sido el testigo que la victoria ante un rival directo muy batallador nos posiciona ahora por delante quintos en la clasificación, con 18 puntos, uno más que el conjunto cervecero.

La primera parte el equipo de la FEGrama se adelantó gracias a un penalti sobre Bryan que nuestro capitán Pol trasnformó para abrir el marcador con el 1-0 en el minuto 25.

Tras el descanso, la segunda mitad traería el mismo protagonista, Pol Ribó, pero primero ocurrió el empate del equipo visitante tras unos minutos de dominio del equipo rojillo en el minuto 58.

Siete minutos después llegaría la reacción local de los azulones que tras fallar un penalti por gran estirada del portero Alex Luque, llegaría un ataque colomense en el minuto 65 que Pol Ribó llevó al fondo de las mallas.

Tres puntos muy valiosos que nos colocan por mérito propio en el grupo dominante del grupo 4 de Preferente.

El conjunto de Santa Coloma camina imparable en este final de primera vuelta de la liga tras un gran empate ante el líder, Josep Maria Gené, en la jornada anterior.

En la jornada siguiente, la 13, el equipo de la Fundació Grama, quinto con 18 puntos, se dirigirá al Municipal Júpiter, tercer clasificado con 23 puntos, el próximo domingo 21 de diciembre desde las 18 horas.
Dibujo

Juvenil_A,fundaciograma,santacoloma,FEG,LLEFIA,@chemacarva

Álbum fotos victoria Juvenil A FEG anteULlefia https://plus.google .com / photos / 113125192083830612262 / álbumes / 6079724736140450705? banner = PWA