El Juvenil Cadet Femení FEGrama dirigida per Amparo Bofarull va tornar a la feina després de descansar la setmana passada. Malauradament les noies no van poder sumar cap punt a casa davant l’Associació Esportiva Santa Susanna (0-3).

L’equip va saber aguantar molt bé durant la primera meitat, un 0-0 al descans que es vindria a baix en la segona part a causa de la gran efectivitat de l’equip visitant. Les de Santa Coloma van jugar molt bé, van lluitar, van tenir molt bones ocasions i van merèixer endur-se una victòria que per desgràcia no arribaria.

L’equip és penúltim amb 0 punts en 3 partits, i el pitjor és la quantitat de gols encaixats i que no han aconseguit a un perforar la porteria rival. Per a la jornada 6 les jugadores de la Fundació Esportiva Grama jugaran al camp del UD Cirera, setè classificat, el dissabte 8 de novembre des de les 17:00 hores.

fichatecfegfemstasusan

Fundacio Grama santa coloma Cadet_Juvenil_FEM_FEGRAMA-Fonsanta_@ChemaCarva013
Fundacio Grama santa coloma Cadet_Juvenil_FEM_FEGRAMA_@ChemaCarva013

El Juvenil Cadete Femenino FE Grama dirigida por Amparo Bofarull volvió al trabajo después de descansar la semana pasada. Desgraciadamente las chicas no pudieron sumar ningún punto en casa ante la Asociación Deportiva Santa Susanna (0-3).

El equipo supo aguantar muy bien durante la primera mitad, un 0-0 al descanso que se vendría abajo en la segunda parte debido a la gran efectividad del equipo visitante. Las de Santa Coloma jugaron muy bien, lucharon, tuvieron muy buenas ocasiones y merecieron llevarse una victoria que por desgracia no llegaría.

El equipo es penúltimo con 0 puntos en 3 partidos, y lo peor es la cantidad de goles encajados y que no han conseguido a un perforar la portería rival. Para la jornada 6 las jugadoras de la Fundació Esportiva Grama jugarán en el campo del UD Cirera, séptimo clasificado, el sábado 8 de noviembre desde las 17:00 horas.

Alé Grama!!!

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629034&CodGrupo=20234960&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20234960&codcompeticion=19629034″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin