El Juvenil B va guanyar a un rival directe al que s’allunya dels llocs alts. Davant la CF Escola de Llavaneres van guanyar 3-6.

El partit va arrencar de manera immillorable per al conjunt d’Albert Jornet, al minut 9 la Grama ja guanyava 0-2 amb un doblet de Juárez. El primer després d’una gran jugada pel carril esquerre i una passada d’Achraf, i el segon caçant una pilota perduda en una falta lateral. Malgrat el marcador els locals es van refer retallant distàncies en un córner i empatant en un contraatac.

Pocs minuts després del 2-2 Sergio aconseguia el tercer de la Grama en una jugada de servei de córner. Abans del descans el Llavaneres va empatar amb un gran xut llunyà. A la segona meitat la Fundació dominaria amb un gran joc. Achraf en una falta lateral feia el 3-4, Kenneth donava tranquil·litat amb el cinquè i de nou Achraf després d’una bona passada interior de Ferran va tancar el xoc.

[divider]

El Juvenil B ganó a un rival directo al que aleja de los puestos altos. Ante la CF Escola de Llavaneres ganaron 3-6.

El partido arrancó de manera inmejorable para el conjunto de Albert Jornet, en el minuto 9 la Grama ya ganaba 0-2 con un doblete de Juárez. El primero tras una gran jugada por el carril izquierdo y un pase de Achraf, y el segundo cazando un balón suelto en una falta lateral. Pese al marcador los locales se rehicieron recortando distancias en un córner y empatando en un contraataque.

Pocos minutos después del 2-2 Sergio conseguía el tercero de la Grama en una jugada de saque de esquina. Antes del descanso el Llavaneras empató con un gran tiro lejano. En la segunda mitad la Fundació dominaría con un gran juego. Achraf en una falta lateral hacía el 3-4, Kenneth daba tranquilidad con el quinto y de nuevo Achraf tran un buen pase interior de Ferran cerró el choque.

Por admin