El Juvenil B va caure derrotat 4-3 davant l’FP Hermes B.

El partit va començar amb els colomencs manant amb una bona possessió i generant desequilibri per les dues bandes que sumat a una bona pressió alta van posar a la Grama guanyant 0-2 (un de penal) en els primers 25 minuts.

Seguidament el rival va saber aprofitar el segon tram de la primera part amb accions a pilota aturada de les que van sorgir els gols de l’empat a 2. En els últims minuts van sumar 2 gols mes per un penal i una acció en transició.

A la segona part la Grama va tractar d’ajustar defensivament i fins i tot un jugador ofensiu mes per mirar de generar situacions de superioritat numèrica al centre del camp i zona de davanters. Això va fer que el joc fos alguna cosa mes fluid i es generessin ocasions que, per desgràcia només es van fructificar en 1 gol. Algunes imprecisions i la tensió mal compresa els va castigar amb poc encert i 2 expulsions (també una altra per al rival).

[divider]

El Juvenil B cayó derrotado 4-3 ante la FP Hermes B.

El partido empezó con los colomenses mandando con una buena posesión y generando desequilibrio por ambas bandas que sumado a una buena presión alta pusieron a la Grama ganando 0-2 (uno de penalti) en los primeros 25 minutos.

Seguidamente el rival supo aprovechar el segundo tramo de la primera parte con acciones a balón parado de las que surgieron los goles del empate a 2. En los últimos minutos sumaron 2 goles mas por un penalti y una acción en transición.

En la segunda parte la Grama trató de ajustarse defensivamente e incluso un jugador ofensivo mas para tratar de generar situaciones de superioridad numérica en el centro del campo y zona de delanteros. Esto hizo que el juego fuera algo mas fluido y se generaran ocasiones que, por desgracia solamente se fructificaron en 1 gol. Algunas imprecisiones y la tensión mal comprendida les castigó con poco acierto y 2 expulsiones (también otra para el rival).

Por admin