El Juvenil B te dissabte un altre duel amb l’APA Poble Sec, tercer a la taula

-El primer partit del Juvenil B de 2014 serà una altra duel emocionant dels de dalt de la taula d’aquest Grup 14 de Segona Divisió. Encara a la memòria la primera i única derrota va ser a l´últim partit abans de les vacances de Nadal a casa del líder, el Turó de la Peira, que es va posar per davant dels de la Fundació Grama.

Ara toca rebre a l’immediat perseguidor, l’APA Poble Sec, tercer a la taula a només tres punts al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Els entrenats per Javi Murillo necessitaran el recolzament de tota l’afició de la Fundació Esportiva Grama a aquesta pròxima jornada 12, el dissabte dia 12 de gener des de les 12:25 hores.

Alé Grama!!!

-El primer partit del Juvenil B del 2014 serà Una altra duel emocionant dels de dalt de la taula de este Grup 14 de Segona Divisió. Encara a la memòria la primera i única derrota va ser al’últim partit Abans de les vacances de Nadal a casa del líder, el Turó de la Peira, que és va posar per Davant dels de la Fundació Grama.

Ara toca Rebre a l’IMMEDIAT perseguidor, l’APA Poble Sec, tercer a la taula a NOMÉS 3 punts al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Els entrenats per Javi Murillo necessitaran el Recolzament de tota l’Afició de la Fundació Esportiva Grama a AQUESTA propera jornada 12, el dissabte dia 12 de gener des de les 00:25 hores.

Alé Grama!!!