JUVENIL B

L’equip de Javier Murillo amb la seva bona dinàmica s’ha col·locat a 5 punts del líder. Volen seguir la ratxa i per això hauran de guanyar al Municipal de Montgat. Diumenge a les 14 hores s’enfrontaran a la Fundación Privada Hermes B, equip de la part baixa de la taula.

El equipo de Javier Murillo con su buena dinámica se ha colocado a tan solo 5 puntos del líder. Quieren seguir la racha y para eso tendrán que ganar en el Municipal de Montgat. El domingo a las 14 horas se enfrentarán a la Fundación Privada Hermes B, equipo de la parte baja de la tabla.

[divider]

JUVENIL C

L’equip d’Albert Jornet va jugar la setmana passada un amistós després de l’aturada nadalenca i ara torna a la lliga. Dissabte a les 17:30 hores al Nou Muncipal s’enfronten al CE Penya Barcelonista Barcino. S’enfrontaran quart contra tercer, partit molt igualat entre dos grans equips. La Fundació necessita la victòria per posar-se a dos punts de la Barcino.

El equipo de Albert Jornet jugó la semana pasada un amistoso tras el parón navideño y ahora vuelve a la liga. El sábado a las 17:30 horas en el Nou Muncipal se enfrentan al CE Penya Barcelonista Barcino. Se enfrentarán cuarto contra tercero, partido muy igualado entre dos grandes equipos. La Fundació necesita la victoria para ponerse a dos puntos de la Barcino.

Por admin