El Juvenil B FEG dirigit per Javi Murillo ha tornat a recollir els fruits en aquesta quarta jornada d’aquest grup 5 de Primera Divisió a casa del Vilassar de Dalt (0-2).

Els gols de Daniel Bryan Martínez i d’Adrián Lozano, tots dos a la segona meitat, van donar el triomf i els tres punts al conjunt de Santa Coloma.

Amb aquesta tercera victòria de quatre jornades més un empat, els de la Fundació Grama es col·loquen segons amb deu punts després del Cerdanyola.

«L’objectiu era d’estar enganxats a dalt»

El mateix entrenador Javi Murillo ens comenta el partit: «Ens ha costat però finalment el hem tirat endavant. La primera part ha sigut molt dolenta per la nostra part. No hem sofert perquè no ens han creat ocasions però tampoc nosaltres les hem creades. La segona part ha sigut diferent perquè hem intentat portar la iniciativa creant més ocasions i els suplents que han sortit de la banqueta han rendit molt bé. De fet, els dos gols de Bryan i Lozano han sigut suplents. Continuem a la part de dalt de la classificació que era l’objectiu d’estar enganxats a dalt».

El proper dissabte 1 de novembre, el nostre conjunt de la Fundació Grama (segon classificat amb 10 punts) rebrà al Nou Municipal de Santa Coloma al Masnou, novè amb cinc punts, des de les 16:45 hores.

El Juvenil B FEG dirigido por Javi Murillo ha vuelto a recoger los frutos en esta cuarta jornada de este grupo 5 de Primera División en casa del Vilassar de Dalt (0-2).

Los goles de Daniel Bryan Martínez y de Adrián Lozano, ambos en la segunda mitad, dieron el triumfo y los tres puntos al conjunto de Santa Coloma.

El mismo entrenador Javi Murillo nos comenta el partido: «Nos ha costado pero finalmente el hemos salido adelante. La primera parte ha sido muy mala para nuestra parte. No hemos sufrido porque no nos han creado ocasiones pero tampoco nosotros hemos creado. La segunda parte ha sido diferente porque hemos intentado llevar la iniciativa creando más ocasiones y los suplentes que han salido del banquillo han rendido muy bien. de hecho, los dos goles de Bryan y Lozano han sido suplentes. Continuamos en la parte de arriba de la clasificación que era el objetivo de estar enganchados arriba «.

Con esta tercera victoria de cuatro jornadas más un empate, los de la Fundació Grama se colocan segundos con diez puntos tras el Cerdanyola.

El pròximo sábado 1 de noviembre, nuestro conjunto de la Fundació Grama (segundo clasificado con 10 puntos) recibirá en el Nou Municipal de Santa Coloma al Masnou, noveno con cinco puntos, desde las 16:45 horas.

Alé Grama!!!

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19750718&codcompeticion=19624804″ ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18563099&codcompeticion=18473289″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin