El Juvenil B de la FEGrama segueix segon desprès dels tres punts otorgats per la retirada de l’Unificació Bellvitge. Continua la persecució al líder, el Turó de la Peira, a nomès cinc punts.

La bona ratxa deurà continuar a la visita dels nostres jugadors de la Fundació Esportiva Grama dirigits per Javi Murillo al camp de la Gornal, penúltims amb nomès quatre punts. Això serà a la jornada 16 al Municipal Provençana el diumenge 9 de febrer des de les 14:30 hores.

Volem convidar a tots els socis i aficionats al futbol a acompanyar i donar suport a l’equip de la Fundació Esportiva Grama allà on jugui!!

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FEGRAM sigue segundo después de los tres puntos otorgados por la retirada de la Unificación Bellvitge. Continúa la persecución al líder, el Turó de la Peira, a sólo cinco puntos.
La buena racha deberá continuar la visita de nuestros jugadores de la Fundación Deportiva Grama en el campo de la Gornal, penúltimos con sólo cuatro puntos. Esto será en la jornada 16 en el Municipal Provençana el domingo 9 de febrero desde las 14:30 horas.

Queremos invitar a todos los socios y aficionados al fútbol a acompañar y apoyar al equipo de la Fundación Deportiva Grama donde juegue!

Por admin