El Juvenil B de la FE Grama segueix acosant al líder, el Turó de la Peira, desprès de la golejada a la Penya Barcelonista Barcino per 9-0.

El Nou Municipal de Santa Coloma va ser un fortí a aquesta jornada 16 del diumenge 16 de febrer on l’equip de la Fundació Grama va començar molt aviat a marcar amb el gol de Dayron al minut 9.

Al pròxim partit els jugadors dirigits per Javi Murillo, el partit que tenien a la jornada passada contra la Gornal es jugarà el diumenge 2 de març alMunicipal Provençana per suspensió per lesió del col.legiat en el moment quam guanyaven per 0-5 a la mitja part.

A més, a la pròxima jornada l’equip de la Fundació Grama es desplaçarà al camp del cuer, el Catalònia, als Llars Mundet camp número 1, el pròxim diumenge 23 de febrer des de les 10 hores del matí.

Si voleu veure futbol de primera doneu suport als jugadors de la Fundació Grama que són a dalt de la classificació.

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FE Grama sigue Acos al líder, el Turó de la Peira, después de la goleada a la Peña Barcelonista Barcino por 9-0.

El Nou Municipal de Santa Coloma fue un fortín en esta jornada 16 del domingo 16 de febrero donde el equipo de la Fundación Grama empezó muy pronto a marcar con el gol de Dayron en el minuto 9.

En el próximo partido los jugadores dirigidos por Javi Murillo, el partido que tenían en la jornada pasada contra la Gornal se jugará el domingo 2 de marzo alMunicipal Provençana por suspensión por lesión del colegiado en el momento quam ganaban por 0-5 en la media parte.

Además, la próxima jornada el equipo de la Fundación Grama se desplazará al campo del colista, el Catalònia, los Hogares Mundet campo número 1, el próximo domingo 23 de febrero desde las 10 horas de la mañana.

Si desea ver fútbol de primera deis apoyo a los jugadores de la Fundación Grama que están arriba de la clasificación.

Por admin