Segona victòria consecutiva del Juvenil «A» que conservarà una jornada més el cinquè lloc de la classificació. Aquesta vegada els colomencs van guanyar 1-4 a la Fundación Privada Hermes, equip que estava sol dos punts per darrere.

Molt bon partit de l’equip de Toni Rovira, dominant de principi a fi i gaudint de nombroses ocasions per poder fins i tot augmentar molt més el nombre de gols marcats. El primer gol al Municipal Can Buxeres de L’Hospitalet de Llobregat no trigaria a arribar, al minut 8 de partit Brayan Caicedo avançava a l’equip després d’una gran jugada col·lectiva.

Quinze minuts després de nou Brayan marcava i posava el 0-2 al marcador. Dominava la Grama però de sobte en l’única arribada en tota la primera part de la Hermes arribaria un gol, l’ex-jugador de la F.E.Grama Godbless retallava distàncies en el marcador per anar-nos al descans amb 1-2.

A la segona meitat el partit va estar més anivellat però després del gol de Gorka Martínez al minut 60 de partit va fer que de nou els colomencs tornessin a tenir el control del partit; en el minut 70 Iván marcava el definitiu 1-4. Diumenge que ve al Nou Municipal s’acomiadaran la temporada.

JUVENIL A (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Segunda victoria consecutiva del Juvenil «A» que conservará una jornada más el quinto puesto de la clasificación. Esta vez los colomenses ganaron 1-4 a la Fundación Privada Hermes, equipo que estaba solo dos puntos por detrás.

Muy buen partido del equipo de Toni Rovira, dominado de principio a fin y gozando de numerosas ocasiones para poder incluso aumentar mucho más el número de goles marcados. El primer gol en el Municipal Can Buxeres de L’Hospitalet de Llobregat no tardaría en llegar, en el minuto 8 de partido Brayan Caicedo adelantaba al equipo tras una gran jugada colectiva.

Quince minutos después de nuevo Brayan marcaba y ponía el 0-2 en el marcador. Dominaba la Grama pero de repente en la única llegada en toda la primera parte de la Hermes llegaría un gol, el ex-jugador de la F.E.Grama Godbless recortaba distancias en el marcador para irnos al descanso con 1-2.

En la segunda mitad el partido estuvo más nivelado pero tras el gol de Gorka Martínez en el minuto 60 de partido hizo que de nuevo los colomenses volvieran a tener el control del partido; en el minuto 70 Iván marcaba el definitivo 1-4. El próximo domingo en el Nou Municipal despedirán la temporada.

Por admin