El Juvenil A segueix sumant.

https://photos.app.goo.gl/pqJjzLHaQ3PtypUbA

Fotos del partido.

Juvenil A:

JA 4 -1 JM.Gene
Partit contra l’últim classificat que comença a complicar-se amb un gol en una contra, era el 0-1, estàvem imprecisos amb la pilota, però tot i així creàvem ocasions clares que no arribàvem a concretar, fins que en una bona acció Bruno creua la pilota per posar el 1-1 a falta de 6 minuts per arribar al descans, i no seria el resultat final abans del descans quan en el minut 44 Montalbán de penal posaria el 2-1 i amb aquest resultat arribaríem al descans. Segona part poc fluïda en què seguíem tenint ocasions fins que arriba el 3-1 obra d’Unai i el 4-1 obra de l’Killer Montalbán. A destacar un altre debut d’un Cadet, en aquesta ocasió Raúl López el Killer del Cadet B.

JA 4 -1 JM.Gene
Partido contra el último clasificado que empieza a complicarse con un gol en una contra, era el 0-1,estábamos imprecisos con el balón, pero aún así creabamos ocasiones claras que no llegábamos a concretar, hasta que en una buena acción Bruno cruza el balón para poner el 1-1 a falta de 6 minutos para llegar al descanso, y no sería el resultado final antes del descanso cuando en el minuto 44 Montalbán de penalty pondría el 2-1 y con este resultado llegariamos al descanso. Segunda parte poco fluida en la que seguíamos teniendo ocasiones hasta que llega el 3-1 obra de Unai y el 4-1 obra del Killer Montalbán. A destacar otro debut de un Cadete, en esta ocasión Raúl López el Killer del Cadete B.

Juvenil B:

Partit enganyós, amb un inici prometedor, dos estils molt diferents, però eficaços; en un pilota parada una possible falta al porter dins l’àrea petita avança a l’equip rival, un cop dur que als 10 minuts següents amb ocasions per igualar. L’equip rival es troba amb una contra que sembla que mata el partit, però en una bona jugada col·lectiva vam marcar un gol que dóna vida a l’equip.
Amb el joc directe sense pensar-per l’equip rival a punt d’acabar la primera part entra el tercer, molt premi per a tan poc.
Un inici de la segona part amb un canvi de sistema dóna aproximació per poder reduir el marcador; 4 ocasions clares que el porter treu fins amb la cara, la pilota era el nostre, l’equip rival no tenia un moment de descans ja que les nostres arribades eren constants, però sense sort i en l’única ocasió que tenen d’un tret molt llunyà, entra el quart en el minut que fa més mal a gairebé finals del partit i generant molt joc i ocasions.
Una expulsió d’un jugador i un lesionat dins el camp ens deixa amb 2 jugadors menys i d’aquí el 5è.
Massa càstig per a un equip que portava sense perdre una volta completa, una llàstima però hem de seguir, mai se sap que pot passar.

Partido engañoso, con un inicio prometedor, dos estilos muy distintos, pero eficaces; en un balón parado una posible falta al portero dentro del área pequeña adelanta al equipo rival, un golpe duro que a los 10 minutos siguientes con ocasiones para igualar. El equipo rival se encuentra con una contra que parece que mata el partido, pero en una buena jugada colectiva marcamos un gol que da vida al equipo.
Con el juego directo sin pensarlo por el equipo rival a punto de terminar la primera parte entra el tercero, mucho premio para tan poco .
Un inicio de la segunda parte con un cambio de sistema da aproximación para poder reducir el marcador; 4 ocasiones claras que el portero saca hasta con la cara, el balón era nuestro, el equipo rival no tenía un momento de descanso ya que nuestras llegadas eran constantes, pero sin suerte y en la única ocasión que tienen de un tiro muy lejano, entra el cuarto en el minuto que más duele casi finales del partido y generando mucho juego y ocasiones .
Una expulsión de un jugador y un lesionado dentro del campo nos deja con 2 jugadores menos y de ahí el 5º.
Demasiado castigo para un equipo que llevaba sin perder una vuelta completa, una lástima pero tenemos que seguir, nunca se sabe que puede pasar.

Juvenil C:

JC 3-2 BELLVITGE
Partit molt igualat que va començar amb gols molt d’hora; en el minut 2 s’avançava la Fundació després d’una jugada a pilota parada però en el minut 9 el Bellvitge empatava el partit. A partir d’aquí, la Fundació controlava el partit però el Bellvitge bé replegat deixava pocs espais i això feia que la fundacion tingués dificultats per crear ocasions, igual que el Bellvitge que intentava sortir a la contra sense causar molts problemes cosa que va fer que la primera meitat acabés amb un 1-1. A la segona part el Bellvitge va començar a pressionar més amunt i això va fer que s’avancés en el marcador després d’una bona jugada; però la fundació, com sempre, no es donava per vençuda i dominava el partit i el Bellvitge es veia cansat, cosa que va aprofitar la Fundació que en una contra ràpida empatava el partit a 2; però volia més, veia que el Bellvitge abaixava els braços, no arribava a la pressió i va anar a balon parat quan la Fundació remuntava el partit. Quedaven 10 minuts i el Bellvitge buscava a la desesperada l’empat com a mínim, però el marcador no es mouria i el JC es faria amb una nova victòria abans de l’aturada de la Lliga. Resultat final 3-2 per a la Fundació.

JC 3-2 BELLVITGE
Partido muy igualado que empezó con goles muy temprano; en el minuto 2 se adelantaba la Fundación tras una jugada a balón parado pero en el minuto 9 el Bellvitge empataba el partido. A partir de ahí, la Fundación controlaba el partido pero el Bellvitge bien replegado dejaba pocos espacios y eso hacia que la fundacion tuviese dificultades para crear ocasiones, al igual que el Bellvitge que intentaba salir a la contra sin causar muchos problemas cosa que hizo que la primera mitad acabase con un 1-1. En la segunda parte el Bellvitge empezó a presionar más arriba y eso hizo que se adelantara en el marcador tras una buena jugada; pero la fundacion, como siempre, no se daba por vencida y dominaba el partido y el Bellvitge se veía cansado, cosa que aprovechó la Fundación que en una contra rápida empataba el partido a 2; pero queria más, veia que el Bellvitge bajaba los brazos, no llegaba a la presión y fue a balon parado cuando la Fundación remontaba el partido. Quedaban 10 minutos y el Bellvitge buscaba a la desesperada el empate como mínimo, pero el marcador no se movería y el JC se haría con una nueva victoria antes del parón liguero. Resultado final 3-2 para la Fundación.