El Juvenil A segueix sumant minuts

El tercer amistós de pretemporada del Juvenil A va acabar amb victòria per 1-2 davant el CE Sabadell.

Primera part en la qual els locals van superar en tots els aspectes del joc a la Grama. Els de Luis Maria Hernando van saber patir i en un robatori a la sortida de pilota del Sabadell van aconseguir avançar-se al marcador amb gol de Bruno.

A falta de 5 minuts per al descans va arribar l’1-1 en un contraatac. La segona meitat va ser molt diferent, la Grama va fer un pas endavant i van millorar en el joc arribant a aconseguir marcar l’1-2 (gol de Jonathan).

11 titular: Jan (P), Sergio, Alejandro, Javier González, Lucas, Josep, Àngel, Bruno, Montalban, Arnau i Unai. També van jugar: Byran, Víctor, Albert, Alberto, Jonathan, Omar, Campis, Javier López, David i Chava.

El tercer amistoso de pretemporada del Juvenil A terminó con victoria por 1-2 ante el CE Sabadell.

Primera parte en la que los locales superaron en todos los aspectos del juego a la Grama. Los de Luis Maria Hernando supieron sufrir y en un robo en la salida de balón del Sabadell consiguieron adelantarse en el marcador con gol de Bruno.

A falta de 5 minutos para el descanso llegó el 1-1 en un contraataque. La segunda mitad fue muy diferente, la Grama dio un paso adelante y mejoraron en el juego llegando a conseguir marcar el 1-2 (gol de Jonathan).

11 titular: Jan (P), Sergio, Alejandro, Javier González, Lucas, Josep, Ángel, Bruno, Montalban, Arnau y Unai. También jugaron: Byran, Víctor, Albert, Alberto, Jonathan, Omar, Campos, Javier López, David y Chava.