El hattrick de Mariano Vela de l’Aleví D de la F.E. Grama a punt de remuntar davant el Catalònia (4-3)

Si la Fundació Grama va guanyar al líder el passat 14 de desembre, l’Escola Brafa a la seva casa per 3-6, aquest cop ha sigut el tercer classificat el Catalònia qui ha remuntat a l’equip de l’Isma Román, l’Aleví D de la Fundació Grama, a la taula del grup 10.

I això que el gol de Mariano Vela al minut 10 adelantava als de Santa Coloma, encara que finalment va aconseguir un triplet però es va estar molt a punt de empatar.

El resultat final de 4-3 farà un aprenentatge positiu per continuar jugant a un alt nivell com a la jornada 13 a casa al Nou Municipal de Santa Coloma enfront el Santa Eulàlia, novè classificat amb 17 punts, el pròxim diumenge 19 de gener a les 16:15 hores.

Animem a tots els aficionats del futbol de la Fundació Grama a donar suport i gaudir d’aquest joc que es veurà el pròxim partit.

Alé Grama!!!

Si la Fundación Grama ganó al líder el pasado 14 de diciembre, la Escuela Brafa en su casa por 3-6, esta vez ha sido el tercer clasificado el Catalònia quien ha remontado al equipo de Isma Román, el Alevín D de la Fundación Grama, en la tabla del grupo 10.

Y eso que el gol de Mariano Vela en el minuto 10 adelantar a los de Santa Coloma, que finalmente consiguió un triplete pero se estuvo muy cerca de empatar.
El resultado final de 4-3 hará que sea un aprendizaje en positivo para continuar el alto nivel de juego desmostrado y seguir ganando como en la jornada 13 en casa en el Nou Municipal de Santa Coloma frente al Santa Eulalia, noveno clasificado con 17 puntos, el próximo domingo 19 de enero a las 16:15 horas.

Animamos a todos los aficionados del fútbol de la Fundación Grama a apoyar y disfrutar de este juego que se verá el próximo partido.