El Futsal Grama va guanyar al cuer de la lliga

07/05/2017

El nostre equip de Futbol Sala va guanyar 7-0 al FS Pineda de Mar «2A», cuer de la lliga. La Grama puja al sisè lloc.

Partit molt còmode dels colomencs que van ser sempre superiors al seu rival. Molt aviat es van avançar en el marcador i al descans van arribar guanyant per 3-0 amb gols de David, Albert i Ferran. A la segona meitat mateix guió i de nou gol molt ràpid de la Grama. Amb 5-0 al marcador el Pineda va posar porter-jugador i així van arribar dos gols més.

En el segon temps van marcar: Fran en dues ocasions, Albert i Jordi.

futsalgrama

Nuestro equipo de Fútbol Sala ganó 7-0 al FS Pineda de Mar «2A», colista de la liga. La Grama sube al sexto puesto.

Partido muy cómodo de los colomenses que fueron siempre superiores a su rival. Muy pronto se adelantaron en el marcador y al descanso llegaron ganando por 3-0 con goles de David, Albert y Ferran. En la segunda mitad mismo guión y de nuevo gol muy rápido de la Grama. Con 5-0 en el marcador el Pineda puso portero-jugador y así llegaron dos goles más.

En el segundo tiempo marcaron: Fran en dos ocasiones, Albert y Jordi.