El Cadet D va sumar la seva primera victòria

08/10/2016

Primera victòria del Cadet D a la lliga, tres punts molt treballats davant la Gran Pª Espanyolista Manigua amb un resultat de 1-3.

Els nois de Sergio van sortir junts, pressionant quan l’equip contrari manava amb la pilota al mig del camp, i en el moment de robar la pilota sortia ràpid a la recerca de la porteria. Un desafortunat gol en pròpia porta va posar el marcador en 1-0 per a la Manigua al minut 12, un marcador que no es va moure al descans.

A la segona part els colomencs van continuar jugant igual, lluitant cada pilota fins que en una altra jugada desafortunada, però aquest cop de l’equip contrari, arribava l’1-1 en pròpia porta. Amb taules a l’electrònic la Grama es va començar a créixer, i en una jugada per la banda dreta Jordi Haro marcava l’1-2. Per darrere al marcador els locals van prémer en atac a la recerca de l’empat avançant la seva defensa.

En un contraatac Luis amb un xut ajustat al pal esquerre va aconseguir sentenciar el partit.

cadD1617

Primera victoria del Cadete D en liga, tres puntos muy trabajados ante la Gran Pª Espanyolista Manigua con un resultado de 1-3.

Los chicos de Sergio salieron juntos, presionando cuando el equipo contrario mandaba con el balón en el medio del campo, y en el momento de robar la pelota salía rápida en busca de la portería. Un desafortunado gol en propia puerta puso el marcador en 1-0 para la Manigua en el minuto 12, un marcador que no se movió al descanso.

En la segunda parte los colomenses continuaron jugando igual, luchando cada balón hasta que en otra jugada desafortunada pero esta vez del equipo contrario llegaba el 1-1 en propia puerta. Con tablas en el electrónico la Grama se empezó a crecer, y en una jugada por la banda derecha Jordi Haro marcaba el 1-2. Por detrás en el marcador los locales apretaron en ataque en busca del empate adelantando su defensa.

En un contraataque Luis con un tiro ajustado al palo izquierdo consiguió sentenciar el partido.