cadetC fundacio grama santa coloma FEG-peregol@chemacarva

La nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, segueix líder en aquest grup 14 de Segona Divisió malgrat la seva primera derrota a casa de l’Alzamora per 2-1.

Amb un marcador en contra de 2-0 només un gol infortunat en pròpia porta ens va retallar distàncies que no van ser suficients per poder sumar.

Tot i això, el conjunt de la FEGrama segueix líder amb 9 punts empatat amb el Manigua.

«Estic segur que creixerem amb la derrota «

El mateix entrenador, Alex Ramírez, ens comenta el partit: «El rival va ser més intens i agressiu durant tot el partit i, a més, nosaltres a la primera part vam cometre molts errors a la sortida de la pilota. D’allí van arribar els seus dos gols. Però tot i crear ocasions no convertim cap d’elles i això ens va penalitzar al final. a la segona meitat, vam estar més segurs i dominem el partit ocn una mica més d’espais a la zona de creació, tot i que sense encert, no aconseguim fer el gol de la esperança tot i dominar tot la pilota en camp contrari. Estic segur que creixerem amb la derrota «.

A la jornada 5, el conjunt de Santa Coloma descansarà a la lliga però farà un amistós el dissabte 1 de novembre contra el Badia del Vallès al Nou Municipal de Santa Coloma des de les 14:30 hores.

La nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, sigue líder en este grupo 14 de Segunda División a pesar de su primera derrota en casa del Alzamora por 2-1.

Con un marcador en contra de 2-0 solo un gol infortunado en propia puerta nos recortó distancias que no fueron suficientes para poder sumar.

Aún así, el conjunto de la FEGrama sigue líder con 9 puntos empatado con el Manigua.

El mismo entrenador, Alex Ramírez, nos comenta el partido: «El rival fue más intenso y agresivo durante todo el partido y, además, nosostros en la primera parte cometimos muchos errores en la salida del balón. De allí llegaron sus dos goles. Pero pese a crear ocasiones no convertimos ninguna de ellas y eso nos penalizó al final. En la segunda mitad, estuvimos más seguros y dominamos el partido ocn algo más de espacios en la zona de creación, aunque sin acierto, no conseguimos hacer el gol de la esperanza pese a dominar todo el balón en campo contrario. Estoy seguro que creceremos con la derrota».

En la jornada 5, el conjunto de Santa Coloma descansará en la liga pero hará un amistoso el sábado 1 de noviembre contra el Badia del Vallès en el Nou Municipal de Santa Coloma desde las 14:30 horas.

fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva
fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva

 

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19889501&codcompeticion=19628977″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628977&CodGrupo=19889501&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin