La nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, segueix líder en aquest grup 14 de Segona Divisió malgrat la seva primera derrota a casa de l’Alzamora per 2-1.

Amb un marcador en contra de 2-0 només un gol infortunat en pròpia porta ens va retallar distàncies que no van ser suficients per poder sumar.

Tot i això, el conjunt de la FEGrama segueix líder amb 9 punts empatat amb el Manigua.

«Estic segur que creixerem amb la derrota «

El mateix entrenador, Alex Ramírez, ens comenta el partit: «El rival va ser més intens i agressiu durant tot el partit i, a més, nosaltres a la primera part vam cometre molts errors a la sortida de la pilota. D’allí van arribar els seus dos gols. Però tot i crear ocasions no convertim cap d’elles i això ens va penalitzar al final. a la segona meitat, vam estar més segurs i dominem el partit ocn una mica més d’espais a la zona de creació, tot i que sense encert, no aconseguim fer el gol de la esperança tot i dominar tot la pilota en camp contrari. Estic segur que creixerem amb la derrota «.

A la jornada 5, el conjunt de Santa Coloma descansarà.

La nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, sigue líder en este grupo 14 de Segunda División a pesar de su primera derrota en casa del Alzamora por 2-1.

Con un marcador en contra de 2-0 solo un gol infortunado en propia puerta nos recortó distancias que no fueron suficientes para poder sumar.

Aún así, el conjunto de la FEGrama sigue líder con 9 puntos empatado con el Manigua.

El mismo entrenador, Alex Ramírez, nos comenta el partido: «El rival fue más intenso y agresivo durante todo el partido y, además, nosostros en la primera parte cometimos muchos errores en la salida del balón. De allí llegaron sus dos goles. Pero pese a crear ocasiones no convertimos ninguna de ellas y eso nos penalizó al final. En la segunda mitad, estuvimos más seguros y dominamos el partido ocn algo más de espacios en la zona de creación, aunque sin acierto, no conseguimos hacer el gol de la esperanza pese a dominar todo el balón en campo contrario. Estoy seguro que creceremos con la derrota».

En la jornada 5, el conjunto de Santa Coloma descansará.

fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva
fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva

 

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19889501&codcompeticion=19628977″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628977&CodGrupo=19889501&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin