El Cadet B FEGrama va golejar al Sant Gabriel

El Cadet B FEGrama dirigit per Agustín Peraita i Víctor Saavedra va aconseguir oblidar la derrota amb la qual van tancar 2014 golejant 7-0 al CD Sant Gabriel «B», rival directe.

L’equip va fer un partit molt intens davant un rival molt competitiu. Les claus van ser la pressió alta a la qual van sotmetre el rival i la paciència amb què van circular la pilota per generar avantatges. Resultat just i contundent amb els gols de: José Luis (3), Adrián, Oscar, Ivan i David.

Per a la jornada 13 el conjunt FEGrama jugarà contra el Racing Sarrià CF, fora de casa el dissabte a les 10:00 hores.

Agustí (entrenador): «Malgrat el resultat no podem estar contents perquè Israel Port, un dels futbolistes més importants de l’equip, s’ha lesionat de gravetat i es perdrà el que resta de temporada.»

cadetB 120115

El Cadete B FEGrama dirigido por Agustín Peraita y Víctor Saavedra logró olvidar la derrota con la que cerraron 2014 goleando 7-0 al CD Sant Gabriel «B», rival directo.

El equipo hizo un partido muy intenso ante un rival muy competitivo. Las claves fueron la presión alta a la que sometieron al rival y la paciencia con la que se circuló el balón para generar ventajas. Resultado justo y contundente con los goles de: José Luis (3), Adrián, Oscar, Iván y David.

Para la jornada 13 el conjunto FEGrama jugará contra el Racing Sarrià CF, fuera de casa el sábado a las 10:00 horas.

Agustín (entrenador): «A pesar del resultado no podemos estar contentos porque Israel Puerto, uno de los futbolistas más importantes del equipo, se ha lesionado de gravedad y se perderá lo que resta de temporada.»

Resultats Classificació