El Cadet B FEGrama cau golejat per l’UE Sants a Santa Coloma (0-4)

El Cadet B FEGrama dirigit per Agustín Peraita i Víctor Saavedra ha caigut per golejada davant el Sants per 0-4 al Nou Municipal de Santa Coloma.

El conjunt de la FEGrama va donar la cara davant l’ara tercer classificat, el UE Sants, però el conjunt de la FEG es va enfonsar davant el 0-2.

No va poder ser després de començar molt bé en la primera jornada amb victòria a casa, a Santa Coloma, contra el Tecnofutbol (3-2) i en l’onzena posició amb un partit guanyat i tres punts ara pensar en el següent desplaçament dels jugadors de la Fundació Grama en aquest grup 1 de Primera Divisió davant un rival directe com és l’Escola Esportiva Guineueta el dissabte 25 d’octubre des de les 16 hores.

Cadete B fundacio grama santa coloma perd davant el Sants

Cadete B fundacio grama santa coloma perd davant el Sants

El Cadete B FEGrama dirigido por Agustín Peraita y Víctor Saavedra ha caído por goleada ante el Sants por 0-4 en el Nou Municipal de Santa Coloma.

El conjunto de la FEGrama dio la cara ante el ahora tercer clasificado, el UE Sants, pero el conjunto de la FEG se desmoronó ante el 0-2.

No pudo ser después de empezar muy bien en la primera jornada con victoria en casa, en Santa Coloma, contra el Tecnofutbol (3-2) y en la onceava posición con un partido ganado y tres puntos ahora pensar en el siguiente desplazamiento de los jugadores de la Fundación Grama en este grupo 1 de Primera División ante un rival directo como es la Escola Esportiva Guineueta el sábado 25 de octubre desde las 16 horas.

Alé Grama!!!

Resultats

Classificació