El Cadet A va guanyar al Catalonia

19/10/2015

Amb 16 gols marcats ja són l’equip que més gols ha marcat en el grup, i el més important és que ja sumen 2 victòries i 1 empat per seguir invictes i a dos punts del líder de la Lliga.

Tot i que el resultat final indica un 6-2 el partit va estar molt disputat entre el Cadet A de la FE Grama i l’UB Catalonia B. Molt treballada la victòria, tres punts importants.

Kevin Montero va ser l’encarregat de donar avantatge al seu equip amb dos gols en el minut 1 i 4, uns instants després arribaria el 2-1. Els següents gols serien de Carlos Javier, Arnau Tarres, José Luis Luna i Nasser per tancar el partit.

[divider]

Con 16 goles marcados ya son el equipo que más goles ha marcado en el grupo, y lo más importante es que ya suman 2 victorias y 1 empate para seguir invictos y a dos puntos del líder de la Liga.

Aun que el resultado final indica un 6-2 el partido estuvo muy disputado entre el Cadete A de la FE Grama y el UB Catalonia B. Muy trabajada la victoria, tres puntos importantes.

Kevin Montero fue el encargado de dar ventaja a su equipo con dos goles en el minuto 1 y 4, unos instantes después llegaria el 2-1. Los siguientes goles serían de Carlos Javier, Arnau Tarres, José Luis Luna y Nasser para cerrar el encuentro.