Cadet «A» 1 – Sarrià 1

Els nostres nois del Cadet «A» van sortir ben posats sobre el camp. La primera part es va jugar a la perfecció on els contraris només volien perdre temps i no jugar seriós a res. La Grama dominava el partit, moltes ocasions per als blaus, però no van acabar de rematar.

Arribada la segona part, els nostres van sortir amb defensa de tres. Un golàs des de fora de l’àrea de Mamadou, era el que posava l’1 a 0 en el marcador. Les ocasions per als nostres seguien i en el minut 70 després d’uns rebots de Sarrià, van ser aquests els qui van fer l’empat.

La Grama nerviosa va intentar posar aquest 2 a 1, però no va ser possible.

L’entrenador diu: Crec que en aquest partit, la primera part va ser una de les millors en joc, però quan falles tantes ocasions clares al final acabes pagant-ho car. Avui s’escapen tres punts vist el partit. Hem de seguir, afinar la punteria i continuar remant tots junts.

Cadete «A» 1 – Sarria 1

Nuestros chicos del Cadete “A” salieron bien puestos sobre el campo. La primera parte se jugó a la perfección donde los contrarios solo querían perder tiempo y no jugar serio a nada. La Grama dominaba el partido, muchas ocasiones para los azules pero no acabaron de rematar.

Llegada la segunda parte, los nuestros salieron con defensa de tres. Un golazo desde fuera del área de Mamadou, era el que ponía el 1 a 0 en el marcador. Las ocasiones para los nuestros seguían y en el minuto 70 tras unos rebotes de Sarria, fueron estos quienes hicieron el empate.

La Grama nerviosa intentó poner ese 2 a 1, pero no fue posible.

El entrenador dice: Creo que en este partido, la primera parte fue una de las mejores en juego, pero cuando fallas tantas ocasiones claras al final acabas pagándolo caro. Hoy se escapan tres puntos visto el partido. Tenemos que seguir, afinar la puntería y seguir remando todos juntos.

Por admin