El Cadet A de la FEGrama voldrà oblidar l’ùltima derrota davant un rival directe com el Gironès Sabat per 2-1 al Municipal Barri Germans Sabat.

Això va ser abans dels descans oportú del Carnestoltes, però a la següent jornada el conjunt de Ramón Martínez i Manu García posarà tot sobre la taula per oblidar aquesta segona derrota dels últims cinc partits però manté la dotzena plaça i nomès toca continuar pujant a aquest grup 2.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473293&CodGrupo=18491106&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491106&codcompeticion=18473293″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Per això el pròxim dissabte desprès de Carnestoltes, el dissabte dia 8 de març des de les 16:45 hores volem que doneu suport al conjunt de la Fundació Grama al Nou Municipal contra el Manlleu, rival directe a un sol punt desprès de guanyar al Mollet, altra rival directe de la FEG.

Alé Grama!!!

El Cadete A de la FEGRAMA querrá olvidar la ultima derrota ante un rival directo como el Gironès Sabat por 2-1 en el Municipal Barrio Germans Sabat.

Esto fue antes del descanso oportuno del Carnaval, pero a la siguiente jornada el conjunto de Ramón Martínez y Manu García pondrá todo sobre la mesa para olvidar esta segunda derrota de los últimos cinco partidos pero mantiene la duodécima plaza y sólo toca seguir subiendo a este grupo 2.

Por eso el próximo sábado después de Carnaval, el día 8 de marzo desde las 16:45 horas queremos que dé soporte al conjunto de la Fundación Grama en el Nou Municipal contra el Manlleu, rival directo en un solo punto después de ganar al Mollet, otra rival directo de la FEG.

Por admin