El Benjamí E FEGrama dirigit per «Marquitos» Díaz va sumar el seu primer punt davant a casa del Martinenc (3-3).

Empataria Guillem Durán per a la FEG (1-1) i Fares, amb un doblet, avançava 1-3 però l’equip local va remuntar deixant un marcador final de 3-3 a l’Estadi Petit Martinenc.

«Resultat enganyós on ens hem merescut més. Estic molt content amb tots els meus jugadors i ara toca seguir treballant que això acaba de començar»

Com explica el propi miste, Marc: «El Martinenc s’avançava en el marcador per una fallada en el marcatge però després vam saber reaccionar a temps i els meus jugadors han donat la cara i no s’han ensorrat. En canvi, hem anat a més i hem remuntat i col · locat un 1-3 i ha estat a partir del tercer quart on el partit ha estat molt boig on al principi de la tercera part ens xiulen a favor un penal que hem fallat i en la següent jugada ens fan el 2-3 i un altre penal que hem fallat i al final ens empaten. Resultat enganyós on ens hem merescut més. Estic molt content amb tots els meus jugadors i ara toca seguir treballant que això acaba de començar. «
Amb aquest empat es col · loca desè després després de la retirada del Barnafutbol 04 en la segona jornada.

Per a la jornada 3, el conjunt de la Fundació Grama rep al penúltim, la Penya Barcelonista Cinc Copes, el dissabte 18 d’octubre des de les 10:45 hores.

El Benjamín E FEGrama dirigido por «Marquitos» Díaz sumó su primer punto ante en casa del Martinenc (3-3).

Empataría Guillem Durán para la FEG (1-1) y Fares, con un doblete, avanzaba 1-3 pero el equipo local remontó dejando un marcador final de 3-3 en el Estadi Petit Martinenc.

Como explica el propio míste, Marcos: «El Martinenc se adelantaba en el marcador por un fallo en el marcaje pero después supimos reaccionar a tiempo y mis jugadores han dado la cara y no se han venido abajo. En cambio, hemos ido a más y hemos remontado y colocado un 1-3 y ha sido a partir del tercer cuarto donde el partido ha sido muy loco donde al principio de la tercera parte nos pitan a favor un penalti que fallamos y en la siguiente jugada nos hacen el 2-3 y otro penalti que fallamos y al final nos empatan. Resultado engañoso donde nos hemos merecido más. Estoy muy contento con todos mis jugadores y ahora toca seguir trabajando que esto acaba de empezar.»
Con este empate se coloca décimo tras tras la retirada del Barnafutbol 04 en la segunda jornada.

Para la jornada 3, el conjunto de la Fundació Grama recibe al penúltimo, la Penya Barcelonista Cinc Copes, el sábado 18 de octubre desde las 10:45 horas.

Alé Grama!!!1j

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629017&CodGrupo=19973207&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19973207&codcompeticion=19629017″ ]Classificació[/button]

Por admin