El Benjamí E FEGrama dirigit per «Marquitos» Díaz empata per segona vegada en quatre jornades ara amb la visita a Santa Coloma d’un candidat a la  lliga com és l’Escola Premier Barcelona per 3-3.

S’aconsegueix estar en els primers llocs però ara en la sisena posició amb 8 punts. Es va haver de remuntar un gol inicial en contra mitjançant Fares que pujava el 1-1. Després una altra vegada es van avançar els visitants i aquesta vegada va empatar Juan Enrique Luque. I per tercera vegada es va avançar l’Escola Premier però, de nou, Fares va establir l’empat definitiu.

Per a la jornada 6, el conjunt de la Fundació Grama viatja al Bon Pastor, novè amb 7 punts, el dissabte 8 de novembre desde les 13:00 hores.

Benjami_E,fundacio grama,santa coloma,FEG,PREMIER,@chemacarva
Benjami_E,fundacio grama,santa coloma,FEG,PREMIER,@chemacarva

 

El Benjamín E FEGrama dirigido por «Marquitos» Díaz empata por segunda vez en cuatro jornadas ahora con la visita a Santa Coloma de un candidato liguero como es la Escola Premier Barcelona por 3-3.

Se consigue estar en los primeros puestos pero ahora en la sexta posición con 8 puntos. Se tuvo que remontar un gol inicial en contra mediante Fares que subía el 1-1. Luego otra vez se adelantaron los visitantes y esta vez empató Juan Enrique Luque. Y por tercera vez se adelantó la Escola Premier pero, de nuevo, Fares estableció el empate definitivo.

Para la jornada 6, el conjunto de la Fundació Grama viaja al Bon Pastor, noveno con 7 puntos, el sábado 8 de noviembre desde las 13:00 horas.

Benjami_E_FEG Fundacio Grama Santa Coloma @chemacarva
Benjami_E_FEG Fundacio Grama Santa Coloma @chemacarva

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629017&CodGrupo=19973207&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19973207&codcompeticion=19629017″ ]Classificació[/button]

Por admin