Els nois de la Fundació Grama pugen al primer lloc de la taula després de sumar la dotzena victòria consecutiva. L’equip suma 12 de 12 per ser el líder en solitari del grup 8 de Tercera Divisió. L’equip va golejar 8-1 a la CE Penya Barcelonista Barcino.

Sens dubte va ser un partit fàcil ja que el rival no va posar problemes. Al primer quart l’equip no va estar a l’alçada i no va aconseguir fer mal al seu rival; en els següents tres quarts de partit l’equip va jugar molt bé, associant-se entre ells, fent molt bé la pressió, creant buits i sobretot creant molt perill per augmentar el resultat.

Al minut 5 va arribar el primer gol, obra de Luis Manuel García i cinc minuts després Youssef va marcar el segon. A poc a poc van anar arribant més gols: Alan, Marc Ortega, Jordi Padilla, Antonio Sebas i dues vegades més Youssef per completar el seu ‘hat-trick’. El gol visitant va ser un petit accident en el final del partit.

Dissabte a les 09 hores juguen a casa davant el Tecnofutbol, cinquè classificat.

Víctor (entrenador): «Sota el meu punt de vista potser va ser un resultat una mica curt ja que vam ser molt superiors i vam tenir massa ocasions que no vam saber materialitzar. Molt content perquè l’equip va anar de menys a més i van jugar molt bé.»

BENJAMÍ CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Los chicos de la Fundación Grama ascienden al primer puesto de la tabla tras sumar la decimosegunda victoria consecutiva. El equipo suma 12 de 12 para ser el líder en solitario del grupo 8 de Tercera División. El equipo goleó 8-1 a la CE Penya Barcelonista Barcino.

Sin duda fue un partido fácil puesto que el rival no puso problemas. El primer cuarto no estuvo a la altura y no consiguió hacer daño a su rival; en los siguientes tres cuartos de partido el equipo jugó muy bien, asociándose entre ellos, haciendo muy bien la presión, creando huecos y sobretodo creando mucho peligro para aumentar el resultado.

En el minuto 5 llegó el primer gol, obra de Luis Manuel García y cinco minutos después Youssef marcó el segundo. Poco a poco fueron llegando más goles: Alan, Marc Ortega, Jordi Padilla, Antonio Sebas y dos veces más Youssef para completar su ‘hat-trick’. El gol visitante fue un pequeño accidente en el final del partido.

El sábado a las 09 horas juegan en casa ante el Tecnofutbol, quinto clasificado.

Víctor (entrenador):«Bajo mi punto de vista quizás fue un resultado un poquito corto pues fuimos muy superiores y tuvimos demasiadas ocasiones que no supimos materializar. Muy contento porqué el equipo fue de menos a más y jugaron muy bien.»

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629017&CodGrupo=19973499&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19973499&codcompeticion=19629017″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin